Sandra Barneda al plató de 'Viva la vida'

La periodista Sandra Barneda explica el seu ocult passat amb Josep Maria Mainat

El 'Cas Mainat' ha centrat totes les portades del cor i el món de la televisió

El 'Cas Mainat' ha centrat totes les portades del cor i el món de la televisió en les darreres setmanes, des que va esclatar el succés amb la seva dona a principis del mes d'octubre. Doncs bé, qui ha destapat el seu ocult passat amb Mainat ha estat la presentadora dels informatius de Telecinco, Sandra Barneda. La periodista catalana es troba en plena promoció del seu llibre 'Un océano para llegar a ti', en diversos mitjans de comunicació. Un títol que li ha servit per ser finalista del Premi Planeta 2020.

Barneda va ser entrevistada al programa 'La Nova Normalitat', de Teve.cat', aquest passat divendres. El presentador, Miquel Valls, també reporter d''El Porgrama de Ana Rosa' va preguntar a Barneda la seva opinió sobre el polèmica 'Cas Mainat'. Valls ha estat una de les persones que més hores de guàrdia ha fet davant la casa del productor de televisió que té al barri d'Horta, a Barcelona, i coneix el cas amb el palmell de la seva ma. 

«El vaig conèixer i vaig treballar amb ell perquè vaig estar en el programa 'El Bus', d'Antena 3, a l'any 2000. Era el primer reality que feia Gestmusic a Barcelona i vam estar força temps junts», va explicar Sandria Barneda. De fet, la periodista catalana va explicar que no fa gaire va veure a Mainat i que segueix impactat amb tot el que ha passat: «És fort. El seu cas també dóna per fer una novel·la, un thriller. Encara que em falten dades perquè és un tema estremidor». De fet, no és la primera persona que es planteja escriure un llibre, com és el casa de Pilar Rubio que va assegurar no descartar-ho el dia que escrigui les seves memòries.

 

La proposta que Netflix li va fer a Josep Maria Mainat

El passat 12 de novembre, Josep Maria Mainat va tenir una conversa amb la plataforma de sèries 'Netflix' a través de twitter. Tot va començar amb un: «¿Por qué deberíamos hacer una serie sobre tu vida?» i el productor català va respondre: A veure, per on començo?. A partir d'aquí es va produir una resposta del tot sorprenent de la plataforma de sèries.