Foto de 'Plats Bruts'.

Els actors de 'Plats Bruts' de TV3 que han mort i no recordaves

'Plats Bruts' és una de les sèries més cèlebres de TV3

Si us diem que penseu en una sèrie d'èxit, emblemàtica i divertida fins al punt de plorar de riure de TV3, ben segur que una immensa majoria li ve al cap 'Plats Bruts'. La sèrie protagonitzada per Joel Joan (el David) i per Jordi Sánchez (el López), ha estat i sempre serà una de les emissions preferides per l'audiència catalana.

La sitcom més cèlebre de la graella de TV3, es va estrenar el 19 d'abril de l'any 1999. La sèrie coproduïa per Kràmpack, El Terrat i Televisió de Catalunya i dirigida per Oriol Grau, Lluís Manyoses i Joel Joan, ens va acompanyar fins a l'abril de 2002, quan es va emetre l'últim capítol.

Personatges com l'Emma, la Carbonell, la Mercedes, el Ramón, la iaia, el Pol i el tan estimat Marujito, van aconseguir tenir-nos enganxats davant del televisor. Ara, però, els anys han passat i a molts dels seus actors els hi hem perdut la pista. D'altres, malauradament, ja no són entre nosaltres. Aquí us expliquen quins actors de 'Plats Bruts' han mort.

Montse Pérez (Mercedes)

L'actriu Montse Pérez va donar vida a la Mercedes, la cap de ràdio Bofarull. Mercedes era un dels personatges més estimats de la sèrie catalana, la qual es caracteritzava pel seu fort caràcter i per no tenir pèls a la llengua a l'hora de parlar. Més directe que ningú, Mercedes es va guanyar el cor de tots els catalans i les catalanes. 

El 28 d'abril de 2018, per causes que no es van fer públiques, Montse Pérez va morir als 61 anys. Amb ella, una part de tots els fanàtics de la sitcom també es va apagar. 

Montse Pérez de 'Plats Bruts'
Montse Pérez, la Mercedes de 'Plats Bruts'. | TV3

Jesús Ferrer (Pare del David)

L'actor Jesús Ferrer, el qual interpretava al pare del David a 'Plats Bruts' de TV3, va morir el novembre de 2011 a l'edat de 67 anys. Ferrer era un gran actor de doblatge. Va doblar la veu d'actors com Harrison Ford, Clint Eastwood o Marlon Brando. A la sitcom, interpretava el paper d'un home de negocis riquíssim, el qual estava molt decebut amb el seu fill. 

Jesus Ferrer de 'Plats Bruts'
Jesús Ferrer de 'Plats Bruts'. | TV3

Carles Canut (Doctor Prim)

L'històric actor Carles Canut, el famós metge culer de 'Plats Bruts', va morir als 74 anys el 27 de setembre de 2018. Canut havia fet teatre, cinema, televisió i doblatge. A més, l'any 2016 va rebre la Creu de Sant Jordi. El metge més estimat de la televisió catalana ens va donar moments inoblidables. Una de les seves millors aparicions la podeu trobar al capítol 'Tinc remordiments'.

Carles Canut de 'Plats Bruts'
Carles Canut, el metge de 'Plats Bruts'. | TV3

Enric Pous (Metge del «seguro»)

L'actor Enric Pous va morir a Barcelona a l'octubre de l'any 2000 als 58 anys a causa d'un càncer. Pous va morir durant el rodatge de 'Plats Bruts'. D'aquesta manera, l'episodi número 40 de la sèrie es va dedicar a la seva memòria. L'actor donava vida al metge de la Seguretat Social i ens va regalar moments molt divertits amb els seus ràpids diagnòstics.

Enric Pous de 'Plats Bruts'
Enric Pous de 'Plats Bruts'. | TV3

Josep Maria Domènech (Assassí)

Josep Maria Domènech va interpretar l'assassí de l'episodi 'Tinc pistes'. L'actor va morir el novembre de 2017 als 88 anys. Domènech es va fer molt popular l'any 2008 en interpretar el pare de Javier Bardem a la pel·lícula Vicky, Cristina, Barcelona

Josep Maria Domènech de 'Plats Bruts'
L'actor Josep Maria Domènech. | TV3

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp