Pilar Rahola s’acomiada de Moncho amb un emotiu tuit

La periodista ha compartit una fotografia on apareix amb Ramon Calabuch Batista i ha expressat els seus sentiments més profunds vers el cantant

Pilar Rahola s'ha acomiadat de Moncho via Twitter
Pilar Rahola s'ha acomiadat de Moncho via Twitter | Twitter

Dia trist pel món de la música. Avui, el cantant Ramon Calabuch i Batista, conegut artísticament com a Moncho, ha mort a l’edat de 78 anys, i algunes de les personalitats més emblemàtiques del nostre país no han volgut deixar passar l’oportunitat d’acomiadar-se d’ell públicament. És el cas de la periodista Pilar Rahola, que ha utilitzat el seu compte de Twitter per compartir una fotografia on apareix amb el cantant i que va acompanyada d’unes paraules d’allò més emotives.

Rahola: «Sento una pena tan profunda!»

«Fa tan pocs dies, d’aquesta foto!» comença explicant la periodista, que segueix lamentant que «de sobte, ens has deixat, estimat Moncho». La publicació acaba amb la frase «sento una pena tan profunda!», i està complementada amb una fotografia de la filòloga i l’artista, on apareixen tots dos molt somrients.

Joan Manuel Serrat també ha recordat el cantant

Però Rahola no ha estat l’única en mostrar el seu dolor respecte a aquesta tràgica pèrdua. Joan Manuel Serrat, company de professió de Moncho, ha aprofitat una entrevista que ha concedit aquest matí a ‘El Balcó’ de Cadena Ser  per recordar al rei del bolero de Barcelona.

En aquest sentit, i preguntat pels seus sentiments, el cantautor ha manifestat que «la millor manera de recordar a Moncho és recordar-lo tal com era» i, mostrant la gran estima i admiració que sentia per ell, ha explicat que «Moncho era un tros de pa, era un individu absolutament afectuós».

 

Moncho tenia una trajectòria de més de 50 anys

Ramon Calabuch i Batista, conegut popularment com a Moncho, no va rebre el sobrenom de «gitano del bolero» per casualitat. Amb més de 50 anys de trajectòria professional –ja que els seus inicis es remunten a quan l’artista tenia tan sols 14 anys– a l'esquena, era una de les millors veus del panorama català, i la seva fama va traspassar fronteres.

L’any 2010 va oferir un gran concert especial al Palau de la Música, on va aprofitar per fer un repàs a les seves cançons més populars. Precisament Joan Manuel Serrat va formar part de l’espectacle, així com altres artistes de la talla de Sergio Dalma i Antonio Carmona. 


Comentaris

envia el comentari