Pla mig de Pilar Rahola somrient

Pilar Rahola i el seu marit Roberto: un passat 'ocult' i per què li diuen 'El Facha'

Descobreix el costat més conegut del matrimoni de la tertuliana

Tot i estar a l'equador del mes d'agost, Pilar Rahola no descansa, i és polèmica cada cop que apareix a la pantalla. La tertuliana ja està acostumada que totes les seves paraules i actes vagin acompanyades de polèmica. La realitat és que els fets de la tertuliana fan molt de soroll.

Últimament, Rahola està entre Barcelona i Cadaqués. La tertuliana gaudeix de les vacances, però treu el cap a Telecinco, a 'La última noche', el nou programa en directe de la cadena. El nou format fa pocs dies que es va estrenar, concretament, ho va fer el passat 28 de juliol, i la tertuliana ja ha protagonitzat algun escenari.

Tot i que les seves paraules portin polèmica, i sigui una de les protagonistes del cercle mediàtic, Pilar Rahola quan abandona el plató, no dubta a desconnectar i gaudir de la seva família.

[WhatsAppGroup]8[/WhatsAppGroup] 

Roberto, el marit de Pilar Rahola

En ple estiu, quan la tertuliana no és als platós, marxa a Cadaqués. És tant l'amor sent per la localitat gironina, que sempre que té uns dies lliures s'escapa de la ciutat de Barcelona i descansa a l'espectacular casa que té a Cadaqués, amb la seva família. 

Ja fa estius que la família estiueja a la Costa Brava, la tertuliana presumeix de la seva família, i del seu marit: Roberto Cerdán. En una entrevista per El Economista, la tertuliana ha confessat com van ser els inicis de la seva relació amb l'empresari, el qual té 10 anys menys que ella. 

«Va començar a agradar-me una barbaritat fins que un dia vaig saber que tenia 28 anys. Van passar dos mesos i no es va donar l'ocasió per preguntar l'edat, com que és molt gros i calb. Jo soc molt dinàmica, ell és tranquil. Un dia estàvem en un sopar i em va dir la seva edat, em vaig espantar tant que vaig tallar amb ell».

Imatge de Pilar Rahola amb el seu marit Roberto Cerdán al FAQS, de TV3
Pilar Rahola és deu anys més gran que el seu marit. | TV3

En un primer moment, els prejudicis van guanyar a Rahola, però finalment, van reprendre la relació i continuen junts avui dia. En una altra ocasió, la tertuliana va confessar que és molt «pepero». De fet, li van presentar com «Roberto, el facha», segons va explicar en una visita a 'Sábado Deluxe'.

«Quan el vaig veure vaig pensar 'quina alegria horitzontal que hi ha aquí'. És fatxa, però està bo i per un polvo tampoc passa res», va bromejar Rahola. Està clar que la percepció de la tertuliana va canviar, ja que, actualment, gaudeix amb ell de la vida.