Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pilarín Bayés

Pilarín Bayés anuncia la mort de la seva filla

La cèlebre il·lustradora ha anunciat la trista notícia pintant la tapa del taüt de la seva difunta filla

Dol a Catalunya. La famosa escriptora i il·lustradora catalana Pilarín Bayés, ha anunciat la mort de la seva filla, Maria Sala, a través de les seves xarxes socials. Bayés, natural d'Osona, ha compartit una imatge molt emotiva per anunciar la mort de la seva filla, la qual lluitava des de feia temps contra una malaltia que, malauradament, no ha superat.

La cèlebre il·lustradora, de 81 anys, ha compartit la trista notícia amb tots els seus seguidors i seguidores d'una manera molt especial i emotiva. En la imatge, es pot veure a Pilarín pintant unes flors sobre una taula de fusta acompanyada del següent text: «Pinto la tapa del taüt de la meva filla Maria perquè marxi envoltada de flors!!!»

Una imatge molt significativa, ja que, com es pot observar, l'escriptora va vestida amb roba negra en senyal de dol per la tràgica mort. Fins al moment, no han transcendit detalls de la causa de la mort de Maria Sala, però se sap que la filla de Pilarín feia temps que lluitava contra una malaltia.

«Pinto la tapa del taüt de la meva filla»

La publicació ha rebut una allau de comentaris de tota mena de persones, tant anònimes com conegudes. D'aquesta manera han sigut molts els que han volgut aprofitar la trista ocasió per expressar les seves condolences tant a l'escriptora com a la resta de familiars i amics.

Moltes de les personalitats de casa nostra del món de la política, la comunicació, la interpretació, entre d'altres, han dedicat unes emotives paraules a la icònica il·lustradora en aquests difícils moments. Fent públic el seu suport i mostrant la seva estima a la catalana.

Entre els comentaris de suport, destaquen el de l'expresident de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, el qual ha escrit: «Em sap molt de greu, Pilarín. En el meu nom i de la Carola, el nostre condol a tots vosaltres».  El periodista Jordi Basté, que li ha traslladat: «Un cel ple d’estrelles per la Maria i tots els petons de la terra per tu».

La model i presentadora Judit Mascó, també ha volgut expressar les seves condolences: «Que els teus estels i amor, l'acompanyin sempre. Ho sento molt i t'envio una forta abraçada d'ànims a tu i a tota la família». Entre molts altres comentaris.