Pimec considera un error que Foment denegués presentar-se amb una llista única a la Cambra

El passat mes de març es va pactar la «unitat d'acció patronal»
Josep González
Considera un «error» que Foment del Treball no volgués presentar una candidatura conjunta | pimec.org

El president de la patronal de la Petita i Mitjana Empresa de Catalunya (Pimec), Josep González, ha considerat un «error» que Foment del Treball no volgués presentar una candidatura conjunta a les eleccions a la Cambra de Comerç de Barcelona tot i que a l'acord entre les dues entitats del març passat es pactés «unitat d'acció patronal». Pimec s'ha imposat als comicis i ha obtingut quatre dels sis representants patronals.

 

 

González ha lamentat que l'entitat presidida per Josep Sánchez Llibre no volgués formar llista única tot i que Pimec va oferir aquesta possibilitat «en diverses ocasions», i ha rebutjat l'argument de neutralitat que Foment va adduir per rebutjar la proposta perquè, a parer seu, «esperaven» una victòria d'una altra candidatura.

 

No es va arribar a cap acord previ a les eleccions

Per la seva banda, Foment ha assegurat que no es va arribar a un acord en les setmanes prèvies a les eleccions per poder «preservar la independència» dels representants i per «assegurar l'elecció dels candidats». Els dos electes en representació de Foment, Jaume Roura i Anna Cornadó, no tindran «cap mena de condició» i «disposaran de plena llibertat dins la Cambra», ha afirmat l'entitat.

 

Els quatre representants de Pimec escollits al ple de la Cambra de Comerç de Barcelona han estat José María Torres (Grup Numintec), Emili Rousaud (Factorenergia), Martina Font (Font Packaging Group) i Anna de Quirós (Cobertis).

 

També pots llegir...Comentaris

envia el comentari