Hotel Tramuntana

Inverteixen 3,5 MEUR per remodelar i ampliar un gran hotel a l'Empordà

La cadena continua apostant per l'hostaleria i ja disposa de 210 llits en diferents gammes d'allotjaments

El Grup Tramuntana ha invertit 3,5 milions d'euros (MEUR) per remodelar i ampliar l'hotel que gestiona a la Jonquera (Alt Empordà). Les obres han permès doblar les habitacions que l'establiment tenia fins ara, passant de les 43 a les 80. En paral·lel, s'ha apostat per una unitat estètica, amb una façana de panells de colors on destaca el groc, característic de la companyia.

El nou hotel, situat a tocar de l'N-II de la sortida de l'autopista AP-7, disposa de 80 places de pàrquing –de les quals, 30 soterrades- i una sala de convencions per poder acollir presentacions de productes, reunions de treball o formacions. Amb aquesta inversió, el Grup Tramuntana referma la seva  aposta per l'hostaleria i ja gestiona 210 llits repartits en diferents gammes d'allotjaments.

Una potent inversió, onze anys després de l'obertura

L'Hotel Tramuntana de la Jonquera, un establiment de tres estrelles, es va inaugurar el 2008. Ara, onze anys després, la companyia ha decidit ampliar-lo i remodelar-lo íntegrament. 

  

Entre d'altres, el nou hotel disposa d'smarts TV i wifi gratuït, tant a les habitacions com a les zones comunes. En total té 80 places d'aparcament, de les quals 50 són en superfície i les 30 restants, soterrades. També té connectors per a cotxes elèctrics. A més d'un bar i terrassa, disposa d'una  sala de convencions i reunions –amb capacitat per a 50 persones- per poder acollir presentacions de productes, reunions de treball o formacions.

També et pot interessar...