Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Gerard Piqué i Shakira

Piqué enfonsat per Shakira: La raó per la qual deixa marxar els seus fills a Miami

Els nens de la parella marxaran a Miami de forma imminent

Una de les separacions més mediàtiques d'aquest 2022 ha finalitzat. Shakira i Piqué han signat de matinada el seu divorci a la mansió familiar d'Esplugues de Llobregat. Ha estat el jugador de futbol qui, afectat per l'emoció de tot el seu final al Barça, ha decidit acabar-ho amb un acte de generositat.

O potser ha estat víctima d'un xantatge, el temps ho dirà. La disputa que la parella ha discutit durant mesos ha estat resolta ràpidament amb una victòria clara de Shakira sobre Piqué. Tot i que també és veritat que en un cas de separació de parella, l'opinió dels menors és definitiva.

Els nens no finalitzaran el curs escolar a Catalunya

Segons els advocats d'ambdues parts, Piqué accepta que Shakira tingui la custòdia dels fills Milan i Sasha i que se'ls emporti a Miami a viure de manera immediata. Així doncs, els nens no acabaran el curs a Catalunya, sinó que després de les vacances de Nadal, que passaran a Barcelona amb la família i els amics, marxaran a Miami. S'escolaritzaran a la capital de l'estat de Florida al gener i el pare podrà visitar-los sempre que vulgui, perquè no es preveu una tornada a la ciutat comtal.

El temps dirà quins són els motius pels quals Piqué renuncia a viure a Catalunya amb els nens. La llei ha estat sempre del seu costat, ja que cap jutge civil hauria concedit la custòdia a la cantant perquè els nens tenen tot l'arrelament a Barcelona. Així doncs, com és que signa que la colombiana se'ls emporti?

Shakira amb Milan i Sasha
Shakira amb Milan i Sasha. | EP

Ben segur que es filtraran mil raons: podria ser un acte de generositat de Piqué perquè la pressió mediàtica està afectant els menors. La fortuna de Shakira podria haver convençut al Piqué. Shakira podria tenir draps bruts de Piqué i els faria públics als diaris o tribunals obtinguts per detectius privats.

Són moltes les especulacions que es poden fer. Tot i que segurament, els pares hauran preguntat als petits amb qui volien viure i tots dos han decidit que volen estar amb la mare. Dit i fet.

Dissabte ho va deixar clar

El passat dissabte, durant l'adeu de Piqué al Camp Nou, molts van detectar que el fill gran, Milan, mantenia una certa distància amb el seu pare. És sabut que el fill gran té preferència per la mare i el petit més pel pare. Fins i tot hi ha semblances físiques, Milan és idèntic a Shakira i Sasha a Piqué.

A ningú se li acudeix que si els nens preferissin quedar-se a Barcelona, Piqué hauria signat aquest acord en contra de la voluntat dels fills. Les llàgrimes de dissabte van ser molt clares quan el jugador va afirmar «Estimar és deixar anar».

Imatge de Piqué amb els seus fills.
Gerard Piqué, amb Milan i Sasha. | EP

Aquestes paraules no es referien a la seva carrera professional com a futbolista sinó en la decisió que havia pres entorn en els seus fills. Piqué plorava desconsolat, ja que havia decidit deixar-los marxar.

Altres clàusules

Tot i que la lletra petita és irrellevant, Piqué els podrà anar a veure a Miami quan vulgui i les despeses seran a càrrec de tots dos progenitors. Evidentment, el jugador pagarà  més en la manutenció, ja que no conviurà amb ells, ara que deixa el futbol i estarà sovint fora de casa. Es queda amb Kosmos, Clara Chía i Barcelona per ell sol.

Una compensació implícita a Shakira que ha sacrificat anys de viure als EUA, on té una mansió i el negoci discogràfic. Seria el pacte inicial entre ells: jo em sacrifico a Barcelona, però quan deixis el Barça marxem a Miami. I Piqué ha hagut de complir, queda com l'home bo, però es queda sense nens.