Gerard Piqué perd un dels seus grans projectes

El futbolista no ha guanyat el concurs per adquirir els drets d’explotació del torneig barceloní de tennis

Gerard Piqué
Gerard Piqué no ha guanyat els drets d'explotació del torneig de tenis Comte de Godó | Catalunya Diari

Males notícies per Gerard Piqué. Des de fa uns mesos va sortir a la llum que Kosmos, l’empresa del central blaugrana, es presentava al concurs per adquirir l’organització del torneig de tenis Comte de Godó. Ara, finalment, Barcelona Open Banc Sabadell ha publicat un comunicat amb el nom de l’empresa que ha obtingut els drets d’explotació. Així, a partir del 2021 ha estat Tennium la guanyadora del concurs i rellevarà IMG.

Tennium gestionarà el Comte de Godó

Al concurs per trobar el nou organitzador del Trofeu Comte de Godó durant tres anys es van presentar sis empreses, entre elles la de Gerard Piqué que acaba d’organitzar la seva primera Copa Davis. Per la seva part, Tennium també gestiona la Copa Masters de Veterans de Marbella i els tornejos de l’Argentina i d’Anvers, sumant-li ara l'Open de Barcelona.

El director executiu del Barcelona Open Banc Sabadell, Xavier Pujol, ha explicat que volen «treballar per a convertir aquest esdeveniment en el millor torneig internacional de tenis del seu segment a través d'oferir a l'espectador una experiència tenística i d'oci úniques». A més, ha afegit que la decisió l’han pres tenint en compte els currículums de cada empresa, la seva «proposta econòmica al club» i també l’aportació d’«idees noves sobre el model de negoci del torneig».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari