Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Gerard Piqué, amb la samarreta del Barça

Piqué optarà a organitzar el Godó

L'empresa Kosmos, amb Piqué al capdavant, anirà l'any que ve a per l'adquisició dels drets de l'Open Banc Sanadell Trofeu Compte de Godó

Gerard Piqué continua engrandint la seva faceta més extraesportiva. El central de la Bonanova, a dia d’avui, ja acredita un extens llegat com a empresari amb un total d’onze empreses que funcionen a ple rendiment. Al seu gran moment com a futbolista, doncs, s’hi suma una altra exitosa vessant que, per exemple, fa que el seu patrimoni creixi i creixi com ell mateix va assegurar dijous passat en unes controvertides declaracions a ‘La Resistencia’.

Seguint els seus passos empresarials, així mateix, ara sembla que el futbolista s’ha posat el Godó entre cella i cella. Kosmos, l’empresa de Gerard Piqué, es presentarà al concurs que se celebrarà l’any vinent per adquirir l’organització del torneig barceloní de tennis Open Banc Sanadell Trofeu Compte de Godó. La decisió final, però l’haurà de prendre el Reial Club de Tenis Barcelona, mitjançant la nova directiva presidida per Jordi Cambra.                     

Piqué, el ‘renovador’ tennístic

Primer la Davis i ara, segons sembla, vol el trofeu tenístic per anotonomàsia de la ciutat de Barcelona. Als seus 32 anys, el futbolista del F.C.Barcelona és conscient que  li queden un màxim de tres o quatre anys bons en el món del futbol i, per això mateix, prefereix cobrir-se les espatlles engrandint la seva tasca com a empresari. Ara, per tant, Kosmos podria adquirir el Godó i fer que l’emprenta de Piqué fos encara més gran en l’escenari tenístic actual.