Imatge de Gerard Piqué amb un cartell de Kerad Holdings de fons.

Piqué ja no podrà convidar Roncero al grup de Whatsapp del Barça per riure-se'n

El central va confessar que afegien el periodista al xat de jugadors per enviar-li «icones de cares de porc» | L'aplicació mòbil permetrà que els usuaris escullin si volen formar part d'un xat o no

Whatsapp anuncia un nou canvi en la privacitat de l'aplicació que afectarà Piqué i la resta de jugadors del Barça. La plantilla de l'equip feia broma incorporant al grup que comparteixen periodistes madridistes com Roncero per burlar-se'n, tal com confessava el central culer al programa 'La Resistencia' de Broncano. Ara Whatsapp permet als usuaris escollir si volen entrar a formar part d'un xat grupal  o no.

L'actualització de l'aplicació mòbil arriba just una setmana després que Gerard Piqué fes pública l'anecdòtica broma viral dels jugadors culers. «El vaig crear per tenir bon ambient. I de tant en tant convido gent aleatòria», explicava Piqué sobre el grup. Acte seguit deixava caure que, quan va convidar-hi Roncero, van començar a posar «icones de cares de porc». Ho van fer també amb Alfredo Duro, tot escrivint «duro, me la poses dura» un cop el periodista era dins del xat.

Roncero sobre Piqué: «Ara riurà menys»

Gerard Piqué va explicar a Broncano que un cop feta la broma, tornaven a eliminar les seves 'víctimes' del grup. «No sé si arriben a saber que som nosaltres», afegia. Si no ho sabien, se n'han assabentat per televisió i, tot i que Duro no s'ha pronunciat al respecte, el periodista Tomàs Roncero aplaudia la nova utilitat de Whatsapp a Twitter.  

Com s'activa?

Els usuaris que seleccionin aquesta restricció, rebran una notificació per entrar al grup que els convida, que expirarà al cap de 72 hores d'haver-se enviat, temps en el qual poden acceptar-la o rebutjar-la. Fa un mes que va filtrar-se la nova mesura que preparava l'aplicació mòbil, funció de Whatsapp Business que ara s'estendrà a tots els perfils. N'hi ha que ja en gaudeixen, tot i que  l'actualització s'anirà aplicant progressivament en les pròximes setmanes.

Fins ara, l'única manera d'aconseguir-ho era bloquejant la persona que no volies que et convidés a cap grup. Però ara la nova mesura canvia les coses i no necessites saber qui és que t'afegeix a un xat grupal i bloquejar el contacte. Com s'activa la nova mesura? T'expliquem els passos a seguir:

  1. Anar a Ajustaments de Whatsapp.
  2. Entrar a Compte, a Privacitat i a Grups per a activar-la.
  3. Escollir l'opció que millor et convingui (ningú, els meus contactes o qualsevol).