Jordi Cervera i Carles Pellicer, avui en roda de premsa

La piscina coberta de Reus serà un complex poliesportiu annex al Pavelló Olímpic

La nova instal·lació acollirà i ampliarà l'actual gimnàs, i tindrà una pista d'atletisme al terrat

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i el regidor d’Esports de l’Ajuntament, Jordi Cervera, han presentat avui dilluns, 6 de maig, les pròximes accions a desenvolupar en el marc del MIEM, el mapa d’Instal·lacions Esportives Municipals.

Els dos representants, que el passat mes de desembre ja van presentar el projecte, han fet avui un pas més cap a la concreció d’un nou espai polivalent a la capital del Baix Camp.

Piscina coberta i piscines exteriors

El futur centre esportiu, annex al Pavelló Olímpic reusenc, gaudirà de piscina coberta, piscines exteriors, un edifici amb soterrani, planta baixa amb recepció i vestidors, zona d’aigües i una piscina de 30 metres per 10 metres.

La nova instal·lació també tindrà un vas d’aprenentatge de 15 per 8 metres, piscina infantil, ‘spa’ i diversos espais complementaris com ara una sauna

Imatge virtual de l'interior del nou centre esportiu integrat
Imatge virtual de l'interior del nou centre esportiu integrat | Ajuntament de Reus

 

Una pista d'atletisme al terrat

Segons l’avantprojecte presentat avui, a la primera planta del centre hi haurà fins a tres sales destinades a activitats dirigides, que es podran convertir en un sol espai diàfan, i oficines. A més, es tancarà l’actual gimnàs —que s'ampliarà i actualitzarà— i, de les dues pistes de bàsquet que hi ha ara, només en quedarà una. La pista d'atletisme, per la seva part, estarà situada al terrat de l'edifici.

Una iniciativa basada «en la participació ciutadana»

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha destacat que aquesta iniciativa «es basa en la participació de la ciutadania, a través d’un centre esportiu integrat que inclou un espai d’aigües amb piscina, i que serà un equipament annex al Pavelló Olímpic», alhora que ha afegit que «Reus ha de tenir una piscina pública».

Cervera, per la seva part, ha apuntat que cal concebre la piscina «com a un espai polivalent».

Imatge virtual de l'exterior del nou centre esportiu integrat annex al Pavelló Olímpic Municipal
Imatge virtual de l'exterior del nou centre esportiu integrat annex al Pavelló Olímpic Municipal | Ajuntament de Reus

 

«Encara no estem en campanya»

Pel que fa a les crítiques d’alguns membres de l’oposició, que han qualificat la presentació d’avui com a «electoralista», els dos polítics han volgut remarcar, de forma rotunda, que «encara no estem en campanya».

Notícies relacionades: