Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

La 'pizza catalana' de Domino's Pizza que triomfa a Europa

Aquesta versió ha estat una de les que més puntuació ha aconseguit en les valoracions de sabor que duen a terme des de Domino's Pizza
Imatge d'arxiu d'una pizza
La cadena de pizzes ha cuinat un dels seus productes estrella | A plato lleno

Domino's Pizza  ho ha tornat a fer i ha creat de nou la seva Catalan Chicken & Chorizo Pizza pels seus establiments del Regne Unit. Aquesta modalitat de pizza no és nova i, després del seu èxit en campanyes anteriors, ara han decidit tornar-la a cuinar amb motiu del dia de Sant Valentí. Tal com han explicat des de la mateixa firma, es tracta «d'una dosi de caliu mediterrani ideal per als fans de les combinacions de sabors».

[predef]catalunya-diari-81[/predef]

Una combinació estrella

I és que, concretament, aquesta pizza conté una doble ració de pollastre 'a la catalana' esmicolat, xoriço, ceba i pebrot, amb salsa agra. Sens dubte, una combinació estrella per a tots aquells anglosaxons amants de la pizza i dels sabors mediterranis. De fet, han assegurat que aquesta versió ha estat una de les que més puntuació ha aconseguit en les valoracions de sabor que duen a terme des de Domino's Pizza.

Però el furor per aquesta versió d'aquest plat tan italià no acaba aquí i, fins i tot, han estat diversos els youtubers els quals han volgut tastar en directe l'exemplar. Un d'ells ha estat Real Ale Craft Beer, el qual, ha fet una degustació de la Catalan Chicken & Chorizo Pizza i, segons es desprèn de les seves paraules i expressió facial, li ha encantat. Així doncs, la popular marca de venda de pizzes ja té el seu èxit assegurat per aquest Sant Valentí que, només al Regne Unit, espera vendre més de mig milió de pizzes.

Venen pizzes clandestines en diversos establiments de Catalunya

Amb una mica més de compte han d'anar aquells catalans que també vulguin gaudir d'una pizza, ja que el Seprona de la Guàrdia Civil va detenir una parella acusada d'elaborar a casa seva i distribuir pizzes clandestines en establiments de tot l'Estat, entre ells a Lleida, Barcelona, i Girona. 

També es va comprovar que en l'elaboració de les pizzes tampoc no complien les condicions higièniques requerides i que, per tant, aquesta activitat podia suposar un risc per a la salut pública. Vist això, la Catalan Chicken & Chorizo Pizza es converteix en una aposta segura.

També et poden interessar...