Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Una botiga de Vodafone al fons, amb una noia a l'esquerra feliç i amb un mòbil, i al cercle, bitllets de 50 euros

El 'regal' de Vodafone aquest estiu que posa molt nerviosos Orange i Movistar

Vodafone compta amb una promoció molt atractiva per tractar d'atreure els clients dels seus competidors

Vodafone ha llançat una nova i emocionant promoció anomenada "Pla Amic". Aquesta iniciativa permet als clients actuals de Vodafone guanyar fins a 100 euros per cada amic que recomanin i que es converteixi en nou client.

Es tracta d'una promoció dissenyada per recompensar els que recomanen els serveis de Vodafone als seus coneguts. Si el teu amic es converteix en client de Vodafone, tots dos rebreu una recompensa econòmica. És una forma senzilla i efectiva de guanyar diners extra mentre ajudes els teus amics a gaudir dels serveis de Vodafone.

La quantitat de diners que pots guanyar amb el Pla Amic de Vodafone depèn del nombre d'amics que recomanis i que es converteixin en clients. Per cada amic que s'uneixi a Vodafone gràcies a la teva recomanació, pots guanyar fins a 100 euros.

Muntatge amb un home i un gran logo de Vodafone
Aquesta promoció de Vodafone et pot interessar si ja ets clients de Vodafone | Europa Press, denisapolkaphotos

Com funciona el Pla Amic de Vodafone?

El procés per participar al Pla Amic de Vodafone és molt senzill:

- Invita els teus amics: Comparteix el teu codi de recomanació amb els teus amics i familiars. Pots fer-ho a través de xarxes socials, correu electrònic o qualsevol altre mitjà que prefereixis.

- El teu amic s'uneix a Vodafone: Heu d'utilitzar el vostre codi de recomanació en contractar un dels serveis de Vodafone.

- Rep la teva recompensa: Un cop el teu amic hagi activat el seu servei i hagi passat el període de prova, tots dos rebreu la recompensa econòmica.

Vodafone ofereix aquests beneficis per captar nous clients

La quantia del benefici per captar nous clients varia segons la tarifa que el nou client contracti. Els que aconsegueixin captar un contracte de mòbil o fibra obtindran 50 euros.

El contracte de fibra i mòbil o de Llar Il·limitat es premia amb 100 euros. Per part seva, tres contractes de Llar Il·limitat o 3 contractes de Fibra i Mòbil obtindran 300 euros i un pernil. La promoció finalitza el 14 de juliol.

Una persona tecleja un número de telèfon al mòbil, i uns bitllets d'euro a la cantonada inferior esquerra
El premi del Pla Amic de Vodafone val la pena | DAPA Images, Pixelshot

Tarifes disponibles a Vodafone

Vodafone ofereix una àmplia varietat de tarifes per satisfer les necessitats de tots els clients. A continuació, us presentem algunes de les tarifes més populars:

  • Vodafone One: Aquesta tarifa combina serveis de fibra òptica, mòbil i televisió. És ideal per a aquells que busquen una solució tot en un.
  • Vodafone Il·limitada: Ofereix dades mòbils il·limitades, trucades i missatges de text. Perfecte per als que necessiten estar sempre connectats.
  • Vodafone Yu: Dissenyada per a joves, aquesta tarifa inclou dades mòbils, trucades i missatges de text a preus molt competitius.
  • Vodafone Llar: Inclou serveis de fibra òptica i telefonia fixa. Ideal per als que necessiten una connexió ràpida i estable a casa.