Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Estació de servei de la companyía Repsol

Planten cara a Repsol: l'altra estació que descompta 40 cèntims per litre a Espanya

D'aquesta manera, segueix els passos de Repsol i duplica els ajuts

A Repsol li ha sortit un competidor molt dur. Si bé fa uns dies la companyia energètica decidia duplicar els descomptes a les seves estacions de servei, un dels seus grans rivals optava per seguir el mateix camí.

Es tracta de Galp, que arriba a oferir una bonificació de fins a 40 cèntims per litres als proveïments. La promoció ja està en marxa i s'allargarà fins al proper 31 d'octubre. D'aquesta manera amplia la proposta que va presentar l'abril passat, multiplicant per dos l'estalvi directe en carburant.

Això farà que segueixin els passos de Repsol, que va ser la primera companyia a reduir els preus. De fet, les ofertes del combustible arriben en un moment adequat per als conductors, ja que observen incrèdulament com omplir el dipòsit s'ha encarit de manera exagerada durant els darrers dos mesos.

Sí, perquè es van acumular diverses setmanes de pujades, deixant el litre de benzina molt proper als 2 euros el litre. A més, tampoc no hi ha previsió que la situació millori al llarg de les properes setmanes. Per això les empreses del sector han optat per oferir aquests descomptes.

En el cas de Galp, les bonificacions parteixen des dels 10 cèntims d'estalvi directe en tots els combustibles regulars. En concret, el benefici recaurà sobre els usuaris del programa de fidelització 'Mundo Galp'.

D'altra banda, l'ajuda s'amplia fins als 15 cèntims per als combustibles 'prèmium-Evologic'. Finalment, les rebaixes s'aplicaran fins a un màxim de 30 litres, amb un límit de quatre proveïments mensuals.

Muntatge amb una persona posant gasolina al cotxe i un cercle amb una mà subjectant diversos bitllets d'euro
Galp decideix duplicar les bonificacions | Getty Images, Maria Sbytova

Els nous socis, fins a 15 cèntims

Els nous socis de l'aplicació 'Mundo Galp' també reben bones notícies. En lloc dels 10 cèntims, l'estalvi en el primer proveïment arribarà als 15 cèntims a tots els carburants regulars. Ja siguin dièsel o benzina, publica El Economista.

Elevaran així el descompte fins als 20 cèntims en cas que carreguin amb combustibles 'prèmium-Evologic'. Aquesta campanya és per als nous usuaris i només serà vàlida per a la primera vegada. I per accedir a aquestes bonificacions caldrà introduir el codi 'MUEVETUCOCHE' a l'aplicació de 'Mundo Galp'.

Els avantatges del 'Pla estalvi Solar'

Galp arriba a oferir un descompte de fins a 40 cèntims als seus clients, però només hi tindran accés aquells que s'adhereixin a la promoció 'Pla estalvi Solar'. Un pla que s'hi adreça a aquells que contractin autoconsum solar als seus habitatges i instal·lin panells solars per al seu autoconsum.

A canvi podran gaudir durant un any d'un descompte de 35 cèntims per litre a les estacions de servei Galp. Ascendirà fins als 40 cèntims pels carburants 'prèmium-Evologic'. En aquest cas, la limitació queda fixada als 2.000 litres a l'any.

Muntatge d'una persona repostant benzina en un cotxe vermell i la imatge de la paraula 'Diesel'
Els combustibles acumulen deu setmanes consecutives de pujades | Getty Images

L'última proposta que arriba de la mà d'aquesta companyia és el 'Pla estalvi Elèctric', el qual permetrà que els usuaris disposin d'un descompte del 30% a les recàrregues dels cotxes elèctrics als punts de la seva xarxa.

Per això cal introduir a l'aplicació el codi 'MUNDOELECTRICO'. Per mitjà d'aquesta plataforma serà possible localitzar la ubicació dels diferents espais de recàrrega a casa nostra i Portugal. Tanmateix, aclareixen que els carregadors són accessibles per a tot tipus de vehicles elèctrics.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Deu setmanes d'increments

La gasolina arriba a uns nivells màxims, situant-se en els 1,728 euros per litre a Espanya. Des de finals de maig s'han anat registrant fins a deu setmanes consecutives de pujades, segons el Ministeri per a la Transició Ecològica.

I és que omplir el dipòsit d'un vehicle de gasolina suposa ara un desemborsament de 95 euros, que són 8 euros més que fa dos mesos. Tampoc es queda enrere el dièsel, ja que de mitjana arriba als 1,636 euros per litre. Per tant, omplir el tanc suposa gairebé 90 euros, és a dir, 12 euros més car que fa un parell de mesos.