Tota la plantilla del Barça dona negatiu per coronavirus

Els tests es van practicar aquest dimecres

Jugadors de la primera plantilla del Barça amb Josep Bartomeu, 13 de març 2020
Els jugadors de la primera plantilla del FC Barcelona han donat negatiu en les probes per coronavirus. | EP

La plantilla del Barça està completament lliure de la covid-19. Això és el que es desprèn de totes les proves practicades aquest dimecres, dia 6 de maig, als futbolistes de la plantilla del primer equip blaugrana: tots els jugadors han donat negatiu. En conseqüència, els jugadors blaugranes iniciaran aquest divendres, dia 8 de maig, els entrenaments individuals a la Ciutat Esportiva Joan Gamper de Sant Joan Despí.

D'aquesta manera, doncs, aquest divendres tornarà —encara que sigui de manera tímida— l'activitat esportiva a can Barça. Caldrà veure ara si, en pocs dies, la Lliga confirma quan serà la tornada a la competició, tot i que es farà amb partits a porta tancada.

El Barça s'adapta al comerç 'online'

El FC Barcelona ha estrenat aquest dimecres una botiga en línia amb una plataforma pròpia que li permetrà vendre els productes de la 'Barça Store' de forma electrònica, en un pas més dins de l'estratègia comercial de club i que busca ser un «pilar» d'ara en endavant. La nova botiga onlineja està activa per a tot el territori espanyol i el club té previst ampliar de forma progressiva el seu abast als diferents països de l'Espai Econòmic Europeu, així com el Regne Unit i Suïssa, en els propers mesos.

A més de les equipacions oficials dels primers equips de futbol i dels esports professionals, la nova plataforma en línia ven accessoris, col·leccions de roba i complements exclusius com la col·lecció 'Gallina de piel', que ret homenatge a Johan Cruyff. El llançament de l''e-commerce' de la Barça Store del Camp Nou s'emmarca dins de l'aposta estratègica del club, que el 2018 va recuperar l'explotació dels seus drets de marxandatge i de venda al detall, fins llavors en mans de Nike.


Comentaris

envia el comentari