Les platges de Barcelona s'omplen de grups nombrosos persones saltant-se les mesures

Els joves estaven bevent alcohol a la sorra, molts d'ells sense mascareta tota l'estona

Dos agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona d'esquena davant de la platja
Els joves estaven bevent alcohol a la sorra, molts d'ells sense mascareta tota l'estona | Guàrdia Urbana de Barcelona

En aquestes últimes setmanes, l'únic que estan arribant són bones notícies a la societat, tant la catalana com mundialment. Mentre que d'una banda, sembla que la carrera per la vacuna estigui a punt d'acabar i que pot ser que d'aquí a pocs mesos puguem començar a realitzar vacunacions massives, d'altra també comencem una desescalada a Catalunya de les mesures que ja fa setmanes que estan implementades. 

Aquestes bones notícies, però, no han de provocar una relaxació per part nostra, ja que encara queden mesos — per no dir anys — fins que puguem tornar a una vida com la que coneixíem. De moment, ens haurem de conformar en seguir les normes i guardar-nos les ganes de socialització d'aquí a uns mesos, quan siguin millors temps. Tot i això, hi ha gent que no ho acaba d'aplicar del tot bé. 

Agrupacions de fins a vint persones

Segons publica el mitjà digital 'Tot Barcelona', nombrosos grups de persones s'han saltat les restriccions per acostar-se a la platja i compartir una estona junts. Concretament, van arribar a haver-hi concentracions de més de vint persones per beure alcohol a la sorra o per simplement petar la xerrada. A més, la majoria d'ells tampoc duien mascareta

Encara que sí que és veritat que a la zona hi ha patrulles de Guàrdia Urbana, aquestes agrupacions van instal·lar-se a primera línia de platja. D'aquesta manera, van aprofitar que els agents es trobaven als accessos de les platges per tal de saltar-se la normativa. 

Encara que a partir d'aquest pròxim dilluns es comencin a relaxar les mesures per fer front a la Covid-19, seguiran prohibides les reunions de més de sis persones, el toc de queda també seguirà vigent i, com sempre, el consum de begudes alcohòliques tampoc estarà permès.


Comentaris

envia el comentari