Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La platja de la Marina de Badalona en una fotografia

La platja de la Marina de Badalona tancarà indefinidament des de les 20.30 hores a les 8 del matí

Així, s'evitaran els actes incívicos, el vandalisme i les acampades que s'havien detectat anteriorment

La platja de la Marina de Badalona en una fotografia
La platja de la Marina de Badalona tancarà per evitar l'incivisme | Ajuntament de Badalona

La platja de Marina de Badalona, situada vora el sud del port de la ciutat i el barri de la Mora, tancarà a partir d'avui tots els dies des de les 20.30 hores a les 8 del matí. La mesura, que ha estat presa i meditada per l'Ajuntament de Badalona, amb el vistiplau de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, Marina Badalona i la Guàrdia Urbana, s'ampara en la voluntat d'«evitar els actes incívicos, el vandalisme i les acampades que s'havien detectat en aquesta platja en l'horari nocturn i que impedien la neteja de la sorra», han indicat des del consistori.

Així mateix, l'Ajuntament garantirà «tant el descans dels veïns i veïnes del barri com la qualitat i la seguretat d'aquest espai perquè tots els ciutadans puguin gaudir-lo».

Inaugurada al juliol

La nova platja es va obrir al públic el passat 17 de juliol i té tots els serveis de què disposen la resta de platges al municipi: senyalització, serveis de socorrisme, vigilància, paperes i, tal com s'esmenta anteriorment, servei de neteja nocturn.

Malgrat que la mesura pretèn, segons matisa el consistori de Badalona, acabar amb l'incivisme, ja que, de fet, durant les darreres setmanes 'Catalunya Diari' ha publicat nombroses notícies sobre festes alcohòliques a platges de nit i matinada en què ha tingut que intervenir la Policia, també servirà, en paral·lel, per frenar d'alguna manera possibles contagis. 

Dissolen un 'botellón' massificat a Torredembarra

De fet, sense anar més lluny, el passat diumenge mateix, a Torredembarra però, els Mossos d’Esquadra i la Policia Local van dissoldre una concentració d’una cinquantena de joves que feien ‘botellón’ a la platja dels Muntanyans, al terme municipal torrenc.

Els fets es van produïr durant la matinada del diumenge, 23 d’agost. Dues patrulles de la Policia Local i una unitat dels ARRO van acudir a la zona i, en veure’ls, les persones concentrades van fugir corrents per la mateixa costa i per l’espai natural annex. El lloc, evidentment, va quedar «en un estat de brutícia lamentable», van matisar des de l’Ajuntament. La policia només va poder identificar i denunciar un dels joves.