Dues dones escullen el número de loteria de la Grossa de Nadal en una administració de lotería

Pluja de milers d'euros a Sant Cugat del Vallès gràcies a l''Euromillones'

L'encertant va aconseguir la combinació guanyadora del sorteig 'El Millón'

Pluja de milers d’euros a Catalunya amb el sorteig de l’Euromillones. Els resultats d’aquest divendres 19 de juny han deixat un premi milionari a terres catalanes. La combinació guanyadora ha estat la formada pels números 5, 14, 19, 24 i 43, i els números estrella 3 i 11. Malgrat això, el premi ha quedat desert i el pot gros se l’ha endut l’encertant del sorteig d’’El Millón’. La combinació de números i lletres afortunada ha estat: BRN50858.

La butlleta guanyadora d’aquest premi s’ha segellat a l’administració de loteries número 1 de Sant Cugat del Vallès, al Vallès Occidental, situada al carrer dels Pous, 6. L’encertat s’ha endut un milió d’euros.

Per una altra banda, en el sorteig d’aquest divendres hi ha hagut quatre encertants de segona categoria (5 números + 1 estrella), dos dels quals han segellat les seves butlletes a Espanya. Concretament, a Cádiz i a Torrent, València. Cadascun dels afortunats cobrarà un premi de 157.456,59 euros. Pel que fa a la tercera categoria (4 encerts + 2 estrelles) hi ha 8 encerts, dos dels quals han validat les seves apostes a Espanya. S’emporten un premi de 18.400,10 euros.

El pot haurà d’esperar

Després de quedar desert el premi de primera categoria el pot s’acumula un dia més. Actualment, aplega 38 milions d’euros i la pròxima oportunitat per intentar guanyar-lo serà aquest dimarts 23 de juny, revetlla de Sant Joan. Per endur-se’l cal encertar 5 números i 2 estrelles.

 

L'encertant del darrer pot

El passat divendres 12 de juny el propietari d'una butlleta d''Euromillones' validat a Madrid va guanyar 51,5 milions d'euros per ser l'únic encertant de primera categoria. La butlleta guanyadora va ser segellada a l'Administració de Loteries número 214 de Madrid, situada al número 286 del carrer Camarena, al barri d'Aluche.

Com a únic encertant de la màxima categoria, el propietari d'aquesta butlleta va cobrar un premi de 51.583.717 euros, segons la informació facilitada per Loteries i Apostes de l'Estat. La combinació guanyadora del sorteig d'Euromillones va estar formada pels números 2, 24, 39, 45 i 46. Les estrelles van ser el 4 i el 8.