Imatge d'una bola del sorteig de la Loteria de Nadal

Pluja de milions d'euros en un bar català: reparteix el tercer premi

El 19517 ha deixat 25 milions d'euros a Calella i a Granollers

El tercer premi de la Loteria de Nadal, el 19517, ha venut 35 sèries a Calella (Maresme) i 15 més a Granollers (Vallès Oriental), repartint 25 milions d'euros. El premi, que s'ha cantat a les 11.32 hores, està dotat amb 50.000 euros cada dècim, 500.000 la sèrie. Més enllà de Catalunya, d'aquest número s'han venut 103 sèries a València, 17 a Almeria i dues a Badajoz.

A Calella, el bar Pepe, situat als Apartaments Codina, ha repartit 17 milions d'euros entre la seva clientela gràcies a 35 sèries del tercer premi del sorteig de la Loteria de Nadal. L'alegria s'ha desfermat a l'establiment en sortir el premi i diversos clients s'hi han apropat per tal de celebrar el premi amb la propietària del bar, Carol Ruiz.

Robert Subirana, que amb la seva dona regenta l'administració de loteria que ha proporcionat els dècims a l'establiment, s'ha mostrat molt content per haver repartit el premi. En aquest sentit, ha explicat que «són gent molt senzilla i me n'alegro molt per ells». Subirana ha afegit que aquest ha estat el primer gran premi que han repartit des de l'administració que van obrir fa una dècada.

El 19517 deixa 7,5 milions d'euros a Granollers

El tercer premi de la Loteria de Nadal també ha deixat 7,5 milions d'euros a Granollers, on s'han venut 150 dècims d'aquest número. En aquest sentit, el Josep, el propietari de l'administració, ha explicat a RAC1 que «la terminació en 7 agrada molt a la gent i és un número és atractiu perquè no té zeros». Segons ha explicat, el d'avui és el premi més important que han donat mai.

Fins a l'administració de loteries, situada al carrer de la Mare de Déu de Núria de Granollers, s'hi han apropat diversos clients afortunats per tal de compartir l'alegria pel premi.

Una administració de Barcelona reparteix un quart premi i un cinquè

L'administració 90 de Barcelona, situada al Passeig Fabra i Puig, ha venut dos premis d'aquest sorteig de la Loteria de Nadal. La fortuna ha somrigut aquest establiment de la catalana que ha venut una sèrie —deu dècims— del cinquè premi 24198 i una altra sèrie del 42833, un quart premi. En total, han repartit més de 250.000 euros.

Aquesta situació també s'ha registrat a l'administració de la Bruixa d'Or, a Sort, que ha venut una sèrie del 24198 i una altra del 42833.