Som Poble organitza unes Jornades d'Unitat Popular al Vendrell

Un gran acte al Tàg i un concert al Club d'Esports, els dos actes més destacats

Som Poble del Vendrell ha presentat les Jornades d'Unitat Popular que faran el mes d'octubre al Vendrell, sota el nom de «Juntem-nos». Segons ha explicat Alfredo Valdivielso, les jornades sorgeixen amb la idea de «reconèixer les diferents lluites socials que s'han fet els últims temps al territori, per defensar objectius diversos com la justícia social, el territori, l'antimilitarisme o les reivindicacions laborals».

Acte d'entitats al Tàg del Vendrell

Per això s'han organitzat dos grans actes, el primer dels quals es farà el dia 6 d'octubre al Teatre Àngel Guimerà (Tàg), a partir de les sis de la tarda. Allà, diverses organitzacions del territori explicaran la seva experiència, tot sota la batuta de Ferran Aixalà. L'acte vol ser «un homenatge i un reconeixement als col·lectius i entitats que en les darreres dècades han treballat, al Vendrell i al Baix Penedès, en diferents lluites socials de diversos àmbits», apunten. 

Està previst que abans d'acabar aquest acte hi hagi un concert acústic del cantautor Cesk Freixas.  Aquest mateix dia al matí es farà també una fira d'entitats a les onze a la plaça Pep Jai, amb un vermut electrònic de John's Lemon DJ. A la fira, les entitats i organitzacions que hi prenguin part podran fer difusió de la tasca que actualment desenvolupen.

Concert amb Zoo, Pupil·les, Seguirem i Envelat Warriors

L'altre gran acte de les Jornades d'Unitat Popular tindrà lloc el dissabte 20 d'octubre, quan es farà un concert al pavelló del Club d'Esports Vendrell amb els grups Zoo, Pupil·les, Seguirem, que fan versions d'Obrint Pas, i Envelat Warriors. El concert començarà a les onze de la nit i les entrades tenen un cost de vuit euros anticipada i dotze euros a taquilla. Es podran comprar en llocs com el Bar dels Nens del Vendrell, la Farmàcia o la Trinxera del Vendrell, a la papereria Montserrat de l'Arboç, al Glops de Calafell, i a altres municipis del Tarragonès, el Garraf i l'Alt Penedès.