Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Kobe Bryant celebra una canasta amb la samarreta dels Lakers

Polèmica pels missatges de Figo i Cristiano Ronaldo després de la mort de Kobe Bryant

Els dos han publicat el mateix missatge d'acomiadament a Kobe Bryant a les xarxes socials

Després d’assabentar-se de la  mort del gran exjugador de bàsquet Kobe Bryant, són moltes les reaccions i missatges d'acomiadament  per part de persones del món de l’esport.

Tothom li ha dedicat missatges personals, però crida l’atenció que pugui haver-hi missatges repetits com el cas de Cristiano Ronaldo i Luís Figo.  Els dos esportistes han publicat a Twitter exactament el mateix comiat per l’exjugador. Idèntic, només es pot diferenciar la fotografia que ha adjuntat cadascun.

Mor una llegenda

Kobe Bryant va morir ahir al vespre —matí hora local a Los Angeles—  en un accident d'helicòpter.  L'estrella llegendària de l'NBA  viatjava juntament amb 8 persones més, la seva filla Gianna, l'entrenadora de l'equip Christina Mauser, l'entrenador de beisbol John Altobelli, amb la seva dona Keri i la seva filla Alissa —que jugava amb Gianna a l'equip—,  dues persones més de qui encara es desconeix la identitat i el pilot. 

Anaven a veure el partit de bàsquet que disputava la seva filla Gianna, de 13 anys, a les 12 h i havien decidit agafar l'helicòpter per evitar les retencions i cues que es formen a la ciutat a aquelles hores.  La notícia ha consternat els aficionats, el món de l'esport i les xarxes socials. 

Tot i que encara es trigarà un temps en saber quin va ser el problema de l'accident, les autoritats americanes sospiten que el principal causant de l'accident va ser el clima. Aquell matí hi havia una boira molt forta que impedia veure-hi correctament.

També et pot interessar...