Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pla mitjà d'un agent de la policia local de Sant Carles de la Ràpita demanant la documentació a un conductor

Un cos de Policia Local pateix un brot de Covid-19 i els Mossos s'ofereixen per ajudar

La policia catalana ofereix la seva comissaria i efectius per poder cobrir les baixes de la Policia Local de Terrassa
Pla mitjà d'un agent de la policia local de Sant Carles de la Ràpita demanant la documentació a un conductor
La pandèmia de coronavirus pot obligar a modificar el dia a dia de la Policia Local de Terrassa   | ACN

La tercera onada de coronavirus que està afectant tot el país, no fa distincions. En els darrers dies, s'ha detectat un brot de Covid-19 a la Policia Local de Terrassa, que podria desembocar en la necessitat de confinar alguns efectius al cos policial de la cocapital del Vallès Occidental. Aquest fet podria complicat en els pròxims dies la logística i organització del cos i la comissaria, en el cas que molts agents hagin d'entrar en els protocols establerts per evitar la transmissió del virus.

Davant d'aquesta situació, i amb la possible afectació o necessitat de confinar alguns dels agents de la plantilla de la Policia Local de Terrassa, el Departament d'Interior de la Generalitat ha ofert la total col·laboració del cos de Mossos d'Esquadra a la zona. Després de tenir coneixement de la situació, la Prefectura dels Mossos d'Esquadra s'ha posat en contacte amb el cap de la Policia Local terrassenca per oferir els serveis de la comissaria de Terrassa i també la d'efectius regionals, amb l'objectiu que puguin ajudar a complementar els serveis propis de la policia local que es puguin veure afectats per aquest brot.

Enxampen a Terrassa 28 persones a l'interior d'un bar fora de l'horari permès

Tot i la situació que podria afectar el dia a dia de la comissaria i el cos en general, la Policia de Terrassa continua complint en les seves funcions. Dissabte passat, a les 18.00 hores, la policia local de la cocapital del Vallès Occidental va denunciar un total de 28 persones que es trobaven a l'interior d'un bar amb la persiana baixada, però a ple funcionament en horari no permès. Els fets van passar en un establiment del carrer Pintor Sorolla amb l'avinguda Joaquim de Sagrera. Fins allí s'hi va desplaçar el cos policial, que va comprovar que l'establiment tenia els llums encesos i hi havia soroll de música i gent a l'interior.

Els agents de la Policia Local de Terrassa van iniciar una inspecció i van identificar 27 clients i la propietària del bar. Finalment, totes les persones que hi havia al local van quedar denunciades per incompliment de les mesures de prevenció de la Covid-19. D'altra banda, aquestes no han estat les úniques actuacions que ha hagut de realitzar la Policia Local de Terrassa en els últims dies. I és que, com han explicat, en la darrera setmana s'han imposat un total de 110 denúncies per incomplir algunes de les mesures aplicades per frenar la pandèmia de la Covid-19.