Blanca Fernández Ochoa

La policia va localitzar pastilles i una ampolla de vi al costat del cos de Blanca Fernández Ochoa

El cadàver va ser trobat a la zona del pic de la Peñota, a Madrid, sense signes de mort violenta

Segons van passant les hores després de la troballa del cadàver de Blanca Fernández Ochoa, i a l'espera que l'autòpsia confirmi la causa exacta de la seva mort, anem coneixent més detalls sobre les circumstàncies en què es va produir.  Segons explica el diari 'ABC', el cos no presentava signes de violència, però sembla que al seu costat els investigadors també van trobar recipients que contenien medicaments, i una ampolla de vi. 

Una autòpsia més lenta de l'habitual sense traumatismes letals

Com ja s'ha pogut conèixer, el cadàver va ser trobat el passat dimecres, a una zona denominada 'Pinar de la Molinera', a prop del 'Collado del Rey'. Per aquell mateix indret hi van sobrevolar alguns dels drons de la policia. Però, per les condicions que té aquest paratge, no van poder veure el cos des de la seva posició, i només des de terra podia ser localitzat. 

De fet, tal com ha pogut informar 'OKDiario', l'autòpsia està sent més lenta del que esperaven i els està sent molt complicat arribar a trobar el motiu real pel qual Blanca va perdre la vida. Mentre els metges estan a l'espera dels resultats dels estudis toxicològics, segueixen investigant el cos, cercant possibles marques que indiquessin alguna caiguda del cos. Tot i les especulacions que hi va haver en un principi sobre una caiguda accidentada, sembla que els metges no estarien trobant cap mena de traumatismes que indiquessin la mort accidentada

Podria haver volgut posar fi a la seva vida de forma voluntària

Amb aquesta nova informació, el fet que Blanca Fernández Ochoa  hagués volgut posar fi a la seva vida de manera voluntària prendria molta més força dintre de la investigació. Per tant, segons ha publicat 'El Mundo', la policia començaria a descartar el fet que la seva mort hagués pogut ser fruit d'un accident, i comencen a sospitar que l'exesportista  ja portaria morta entre set i deu dies. Ara mateix, i tal com ha pogut publicar el diari 'La Vanguardia', es realitzaran estudis toxicològics per a determinar si realment la mort de Blanca va ser causada per aquests medicaments que han estat trobats a prop del cos. 

També et pot interessar...