La Policia Nacional anuncia que està preparada per a tornar al Port Olímpic

Els agents asseguren que estan disposats a ajudar als Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona per combatre la criminalitat

Policia Nacional
La Policia Nacional torna a oferir els seus serveis per ajudar a Barcelona en la seva crisi d'inseguretat | Twitter

La Policia Nacional ha anunciat, altra vegada, que estan a disposició de l'Ajuntament de Barcelona per tal d'ajudar a combatre aquesta onada de criminalitat que està envaint la ciutat. Aquest recordatori arriba després de la tràgica mort per apunyalament de la jove de 26 anys la passada matinada de dimecres al Port Olímpic.

Han intervingut, però poc

Segons la portaveu del sindicat 'Agrupació Reformista de Policies' (ARP) ha pogut explicar a 'Crónica Global', ja «van demanar al Ministeri de l'Interior i en col·laboració amb els gestors de seguretat autonòmics i locals intervenir la ciutat comtal». 

La jove Sara va morir per dues punyalades mortals al pit al Port Olímpic
La jove Sara va morir per punyalades mortals al pit al Port Olímpic | Xarxes Socials

 

Després d'aquesta petició, alguns agents de la Policia Nacional ja han intervingut en alguns dispositius, com per exemple l'Operació Draga, la qual té l'objectiu de lidiar contra els carteristes, o també hi ha moments en els quals han pogut acudir al Port Olímpic a vetllar per la seguretat dels ciutadans. Tot i això, sí que és veritat que ho han fet poc. Un dels casos on van actuar conjuntament amb els Mossos va ser, per exemple, ahir dimecres, on van detenir diversos lladres violents multireincidents. 

«No podem posar un policia a cada porta»

La portaveu del sindicat també ha assenyalat que totes aquestes situacions conflictives i delictives «creixen a l'estiu», i que és per aquest motiu que poden deixar espai perquè agents del cos de la Policia Nacional els doni un cop de mà. «La clau és conjuminar esforços entre cossos i forces de seguretat».

La mort d'aquesta jove del Vendrell (Baix Penedès) ja és la 15a mort violenta d'aquest estiu a la capital catalana. Tot i haver desplegat dispositius de seguretat al Port Olímpic, sembla que la inseguretat segueix sent el pa de cada dia. «No podem posar un policia a cada porta», assegura Albert Batlle, tinent d'alcalde de Seguretat a l'Ajuntament de Barcelona. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari