Juan Marín, líder de Ciutadans a Andalusia

El polític Juan Marín, ingressat d'urgència a l'hospital

Pel que es veu, Marín s'ha marejat al moment de fer-se la foto del Consell de Govern

Juan Marín, vicepresident de la Junta d'Andalusia, avui al matí ha estat ingressat a un hospital d'Almeria.

 

Segons fonts del govern andalús, el líder de Ciutadans a Andalusia s'ha marejat i ràpidament l'han traslladat al centre hospitalari.

Marín era a Almeria, al Consell de Govern que hi havia previst per a avui, dimarts 11 de gener. La notícia preocupa el seu entorn, perquè el polític ja va tenir problemes cardíacs  recurrents en la legislatura anterior.

Pel que sembla, s'ha marejat just quan anaven a fer la foto del Consell de Govern, i el conseller de Salut, Jesús Aguirre —metge de professió—, l'ha atès en un primer moment. Després, una ambulància l'ha traslladat a l'hospital Torrecárdenas de la ciutat d'Almeria.

Cal destacar que el conjunt monumental de l'Alcassaba acull aquest dimarts la primera reunió del Consell de Govern de la Junta d'Andalusia del 2022 i que Almeria és l'última província de la comunitat autònoma on es durà a terme la reunió setmanal fora dels murs del Palau de San Telmo, a Sevilla.

Diversos ingressos i la mateixa psicosi

Tot i que el cas de Marín no hi té res a veure, últimament estem immersos en una psicosi creixent pel que fa als ingressos hospitalaris a Espanya. Sense anar més lluny, l'ingrés del cèlebre actor Antonio Resines té milers de persones amb el cor encongit que resen perquè no li passi res.

L'artista, vacunat contra el coronavirus, va ingressar a l'hospital Gregorio Marañón de Madrid arran de complicacions relacionades amb la vacuna de la covid-19. I a aquest cas s'hi suma el de Carlos Marín, cantant d'Il Divo.

L'integrant espanyol del famós grup musical va morir fa poc a Manchester. S'havia contagiat de covid, i el fet que ingressés a l'hospital ja va sorprendre tothom, però la cosa va anar més enllà quan va empitjorar fins al punt de perdre la vida a l'edat de 53 anys.