Fotomuntatge d'uns cotxes policials i Marta Sanz Gilmartín

Una política de Ciutadans denuncia que han apunyalat el seu fill i té fotos

El jove va ser atacat per quatre persones

Marta Sanz Gilmartín, una política de Ciutadans de Segòvia, ha patit un revés molt dur. El seu fill ha estat atacat per un grup de persones que li han provocat una sèrie de lesions greus. Mitjançant les xarxes socials, la segoviana ha intentat buscar pistes que conduïssin als causants d'aquesta agressió.

«Fa unes hores, han apunyalat el meu fill, amb un punxó. Gràcies a déu està bé. Han sigut quatre persones, que ell sàpiga», ha escrit Marta en una publicació. No ha pogut aportar gaire més informació del que ha passat.

Aquest contratemps en què s'ha vist implicat el fill de l'afiliada al partit taronja va tenir lloc ahir a les festes d'Arroyo de la Encomienda, i la política ha demanat col·laboració ciutadana per a trobar els agressors. «Si us plau, si sabeu alguna cosa, si ho heu vist, escriviu-me», ha afegit.

 

Es tractava d'una crida a la desesperada per part de l'exprocuradora de Ciutadans a les Corts de Castella i Lleó per Segòvia. Aquesta vegada es pronunciava com a mare i no com a representant o alt càrrec d'una formació política. Sap que en aquesta ocasió li ha tocat al seu fill, però la víctima hauria pogut ser qualsevol.

Busca les persones que van agredir brutalment el jove, que només té 18 anys. El mateix dia, els equips d'emergència van haver d'atendre un altre noi que també presentava lesions d'arma blanca, tal com recull 'El Español'.

Sirena d'un cotxe policial
Una patrulla de la policia es va desplaçar fins al lloc dels fets | Canva

Gil Sanmartín va explicar que el seu fill era a les festes d'Arroyo de Encomienda i, en un moment donat, va anar al lavabo. Eren les 2.25 de la matinada quan quatre persones el van abordar al costat de la plaça de toros del poble, en una zona a prop del frontó Joaquín Ibáñez i del parc Socayo.

Allí és on es concentraven la major part de les casetes i carpes de la festa. El que semblava que seria una nit tranquil·la, en companyia dels seus amics, va estar a punt de convertir-se en una tragèdia.

A la foscor, un dels agressors va treure un punxó mentre un altre va començar a cridar: «Mateu-lo!». Li van clavar sis punyalades. Però l'agressió no es va acabar aquí, ja que, un cop a terra, li van seguir donant cops.

La política de Ciutadans publica una foto de la roba del seu fill plena de sang

Per a demostrar la gravetat dels fets, la que Marta Sanz Gilmartín va publicar una imatge d'una de les peces de roba del seu fill, que estava tacada de sang fruit de l'apunyalament.

Després de l'agressió, els serveis d'emergència el van traslladar a l'hospital Río Hortega de Valladolid, on li van posar punts per a segellar les ferides. Assenyalen que està fora de perill i ja ha rebut l'alta mèdica.

L'altre noi que va ser atacat pel mateix grup de persones també va haver de ser traslladat a l'hospital, segons el 112. El succés va provocar que tant policia local com la Guàrdia Civil es desplacessin al lloc dels fets.

Per a intentar localitzar els agressors, Sanz Gilmartín va explicar que un anava vestit amb pantalons foscos i abric negre i que portava una gorra dels Chicago Bulls.

Reaccions per part dels companys de partit

Les reaccions no es van fer esperar, sobretot per part dels amics i els companys de partit de Marta. Entre ells, Inés Arrimadas, que lamentava el que havia passat. «Us envio una abraçada enorme i molt d'ànim a tota la família», diu el tuit que va publicar.

«Que caigui el pes de la llei sobre els culpables d'aquesta barbaritat», afegia. Francisco Igea, per la seva banda, demanava que si algú havia presenciat l'agressió, que es posés en contacte amb la policia.