YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Polònia torna al confinament dur davant l'eclosió sobtada de casos de Covid-19

La nova onada de contagis s'ha disparat fins a superar els 25.000 casos en un dia

Imatge d'arxiu d'un carrer completament buit a causa del confinament
Polònia tornarà a un dur confinament davant l'eclosió sobtada de casos de coronavirus | iStockPhoto (Dennis Gleiss)

El govern de Polònia ha anunciat noves mesures a nivell nacional per a contenir la pandèmia de COVID-19 que inclouen el tancament d'uns certs establiments i crides en favor del teletreball, en un intent per contenir una nova onada de contagis que s'ha disparat fins a superar els 25.000 casos en un dia.

Polònia s'acosta ja als dos milions de positius i només aquest dimecres ha sumat 25.052 més, una dada sense precedents des de finals de novembre. Més de 48.000 malalts han mort víctimes de la COVID-19, 453 d'ells en l'última jornada, segons les dades oficials del Ministeri de Sanitat.

Les autoritats han assumit que la tendència de contagis és a l'alça, fruit de l'arribada de noves variants com la britànica —ja suposaria més de la meitat dels contagis—, per la qual cosa el Govern ha optat per ampliar a tot el territori nacional les restriccions que ara com ara s'aplicaven només en unes certes regions.

Els centres comercials funcionaran a partir del dissabte —i almenys fins al 9 d'abril— de manera limitada, mentre que els hotels, els cinemes, els teatres o les instal·lacions esportives hauran de tancar les seves portes. A més, l'educació a distància s'ampliarà també per a nens d'entre set i nou anys.


Comentaris

envia el comentari