«El Polvorrón», la nova nadala de Leticia Sabater

Ella assegura que ha buscat acabar «amb la típica nadala avorrida i pesada de tota la vida»

Leticia Sabater és ja tota una experta en el món de la música i els videoclips. Després d'haver fet ja tres 'singles' anteriors, ara  la catalana ha fet una cançó especialment pensada pel Nadal: «El Polvorrón», una nadala molt poc tradicional que segur que dona molt a parlar.

Després d'haver llançat temes com «La Salchipapa», «El Pepinazo» o «Tukutú», Sabater ha tornat a revolucionar les xarxes amb aquest nou tema del qual ella mateixa ha explicat el significat: «El que es fa al Nadal, en les vacances, és 'follar' i beure. Per això es diu 'El Polvo-ron'. I d'aquí surt «El Polvorrón».

Imatge del videoclip de Leticia Sabater
Imatge del videoclip de Leticia Sabater | Youtube

'El Polvorrón'

Segons ella mateixa ha explicat, és una cançó amb la qual ha buscat acabar «amb la típica nadala avorrida i pesada de tota la vida». Amb un videoclip al més pur estil Leticia Sabater, amb paisatges falsos de fons i 'looks' de carnaval, podria dir-se, la catalana no deixa ningú indiferent.

Ella es posa davant la càmera vestida d'una espècie de Pare Noel, tot i que amb molta menys roba, fins i tot arriba a sortir en biquini. L'acompanyen dos homes vestits de persona però amb màscares de camells, també hi apareix un jove tocant la simbomba.

Tot un espectacle rocambolesc que acaba de rematar amb la lletra de la cançó amb frases com: «Papi vamos al turrón, ya vienen los camellos» o «Con los tres Reyes Magos, polvorrón; con los parientes, monumental broncón, polvorrón».

Leticia Sabater llançarà al mercat la seva pròpia nina inflable

El cert és que els seus videoclips no són l'única cosa peculiar en la vida de Sabater. En una entrevista a RAC1 ha confirmat que ha arribat a un acord amb l'empresa de marxandatge internacional 'I Love 80' per  vendre productes que estaran dissenyats per ella.

Es podran trobar coses com  samarretes o altres peces de roba amb frases seves o, fins i tot, la seva pròpia nina inflable. «Conec el meu públic i em demana un tipus de marxandatge divertit, amb les meves frases i els meus dibuixos, en forma de samarreta», ha dit.

Sobre el seu producte estrella també ha volgut parlar: «No vull que sigui res groller. Serà una cosa moderna i simpàtica». A més, ha deixat clar: «Parlem d'un producte eròtic, però que no avergonyirà ningú. La veig com una nina de companyia».