Imatge d'una dona comprant en un supermercat BonÁrea

El popular supermercat que ha anunciat l'obertura de quatre noves botigues a Catalunya

Aquest conegut supermercat obrirà i ampliarà botigues per tota Catalunya

Els últims anys, hi ha un supermercat que ha guanyat molta popularitat a la comunitat autònoma de Catalunya. I és que, comparat amb fa un temps, actualment es pot trobar un o diversos establiments d'aquest supermercat en moltes localitats. En efecte, estem parlan de la cadena de supermercats catalana BonÀrea, que sembla tenir molt d'èxit entre els consumidors catalans.

Les noves botigues de BonÀrea

Aquest èxit es reflecteix en les noves botigues que ha obert durant els últims 5 mesos a Catalunya. No són una, ni dues, sinó quatre, una fita gens deplorable. Amb tot plegat, ha acabat sumant 565 establiments repartits per 330 poblacions d'Espanya, la majoria de les quals són catalanes. 

Quant a les noves obertures, els habitants de la província de Barcelona estan de sort, ja que 3 dels 4 nous establiments s'han obert allà. Concretament, hi ha dos noves botigues BonÀrea a Barcelona capital i una a Viladecavalls. Pel que fa a la restant, aquesta la podrem trobar a la província de Girona, a Llagostera.

Si volem veure els nous establiments d'aquest supermercat a Barcelona, ens haurem de dirigir o bé al carrer Travessera de Dalt, número 38 o bé al carrer Bilbao, número 67. En canvi, si preferim anar al BonÀrea de Viladecavalls, caldrà buscar el camí Can Boada de les Parentes, número 27. Finalment, el nou supermercat gironí es troba al passeig Romeu, número 35. 

BonÁrea en una imatge d'arxiu
4 nous supermercats BonÀrea s'obriran a Catalunya | EP

Noves ampliacions a les botigues BonÀrea

Però, la novetat no és només l'obertura de nous establiments. I és que BonÀrea ha decidit ampliar algunes de les seves botigues ja existents. Algunes fins i tot han consistit en el canvi de local. Per tant, cada cop podrem trobar més productes als seus establiments.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

En aquesta ocasió, han estat 7 les noves botigues que s'han obert a Catalunya. Aquesta remodelació, a més, no s'ha limitat a una província. Ben al contrari, ja que s'han ampliat locals de les 4 províncies de Catalunya. Això sí, la província que n'ha remodelat més ha estat Barcelona, amb dues ampliacions a Barcelona capital, una a Barberà del Vallès, una altra a Badalona i una altra a Gironella. Dins de la província de Tarragona, també trobarem una ampliació de la botiga a Espluga de Francolí i, quant a la província lleidatana, en trobarem una altra a Mollerussa.

Si teniu curiositat per veure com ha quedat aquesta remodelació, caldrà buscar el carrer Clot, números 58-62 o l'avinguda República Argentina a Barcelona, el número 53 del carrer Enric Granados a Barberà del Vallès, la plaça Pep Ventura, números 4-12 a Badalona i el número 26 de l'avinguda Catalunya. 

D'altra banda, si volem anar a visitar les ampliacions dels BonÀrea d'Espluga de Francolí o de Mollerussa, ens haurem de dirigir al carrer Mossen Serret, número 28 o al carrer Joaquima Vedruna, número 17, respectivament.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!