Barça Messi

La possible data sobre el Barça-Nàpols i la resta de la Champions

Ho avança 'Sky Sports', la televisió que té els drets de la competició a Itàlia

La cadena televisiva italiana 'Sky Sports', que té els drets televisius de la Lliga de Campions a Itàlia, avançava aquest diumenge, 19 d'abril, com es resoldria la competició de la Lliga de Campions aquesta temporada 2019-2020. No es tracta d'informació oficial, però evidentment la cadena té fil directe amb l'organització de la competició i, per tant, la informació publicada podria casar molt bé amb les intencions de la UEFA.

Així, sempre seguint la versió publicada per l'emissora televisiva italiana, la tornada dels vuitens de final de la Champions, amb el partit Barça - Nàpols (1-1 a Itàlia, a l'anada), es jugaria entre els dies 7 i 8 d'agost, data en què també s'encabiria el Manchester City - Reial Madrid. A partir d'aquí, es preveu que es juguin partits cada tres dies: els quarts anirien l'11 i 12 d'agost (anada) i el 14 i 15 (tornada); les semifinals, el 18-19 (anada) i el 21-22 (tornada) i, per acabar, la final a Istambul el dia 29 d'agost.

Setién, prudent davant la pandèmia

Mentrestant, l'entrenador del FC Barcelona,  ​​Quique Setién, va mostrar aquest diumenge a la nit a Onda Cero la incertesa de tot el futbol espanyol pel que fa als plans de tornar la competició, ja que va deixar clar que «mentre les coses no s'aclareixin» prefereix quedar-se «a casa» i esperar que «garanteixin» que es pot jugar sense perill de tornar a parar.

«Tots volem que el campionat acabi, que torni la normalitat. És veritat que cal evitar les aglomeracions  i possiblement caldrà jugar a porta tancada. Tal com està la situació m'agradaria que em garantissin que no hi haurà un problema, la possibilitat que hi hagi un contagi i hàgim de tornar a casa i parar una altra vegada», va afirmar. Caldrà, doncs, esperar a confirmacions oficials.