Un carrer de Madrid ple de gent amb mascareta

El que faltava per veure: Prediuen un altre fenomen sense precedents d'aquí a 300 dies

Si no n'hi havia prou amb la pandèmia, l'any que ve podria canviar la història

Tant l'any 2020 com el que portem de l'any 2021 han estat marcats a escala mundial per la pandèmia de la Covid-19. Ha estat un fet històric, ja que feia moltes dècades per no dir segles que els humans no vivíem un fenomen igual.

Però que passaria si el que ens espera el pròxim any 2022 és encara més històric, segons el que es diu en xarxes socials?

Respecte als futurs vaticinis sobre què pot passar en els propers anys solen estar plenes les xarxes socials. I és que són molts els que comenten que han pogut viatjar al futur i que saben que és el que s'acosta. Des dels que prediuen, i ja veurem si per fi encerten, quan serà la fi del món fins als que diuen quan hi haurà desastres naturals.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Aquests 'viatgers del futur' solen ser realment gent que creu en teories impossibles, però això no vol dir que no aconsegueixin un gran nombre de seguidors. Si no només cal veure un dels que ara mateix està tenint més repercussió en TikTok com és l'usuari @futuretimetraveller. Aquest ha explicat als seus més de 33.000 seguidors del qual ens espera per a l'any que ve.

I no és altra cosa que el que molts han predicat durant dècades: l'arribada dels extraterrestres a la terra. Aquest home assegura que en molt pocs mesos ja tindrem entre nosaltres a éssers en el nostre planeta. El que no confirma és si aquests ja ens han visitat amb anterioritat o si el que coneixem com OVNI són naus d'altres planetes.

Com són els alienígenes que teòricament ens visitaran el 2022

En les seves publicacions en la coneguda xarxa social de vídeos, aquest usuari s'atreveix a donar detalls de com serà aquest primer contacte. Segons ell, la tan esperada per a alguns, arribada dels extraterrestres a la Terra es produirà el pròxim 24 de maig.

Tanmateix, no acaba d'explicar quina és la raó que haurien escollit per posar el peu al nostre planeta en aquesta data tan concreta. El que sí que ens relata és com són els alienígenes que tindran contacte amb nosaltres per primera vegada.

Suposadament, aquests seran d'una raça que s'anomenaria Nirons, però no diu de quin planeta o galàxia venen. Segons la seva descripció, aquests éssers poden arribar a fer 2,23 metres, són de color gris fosc, amb una aparença distorsionada i tenen un crani allargat.

La imatge que ens projecta encaixa perfectament amb la dels extraterrestres que podem veure en les pel·lícules. Com en moltes d'elles, aquests éssers vindrien al nostre planeta en to de pau i no suposarien una amenaça. Malgrat això, no poden evitar que els Estats Units els ataquin, iniciant-se una de les moltes guerres intergalàctiques que ens esperen.

La convivència en un futur entre extraterrestres i humans

Si donem credibilitat a les paraules d'aquest suposat viatger del futur, en pocs segles els humans deixarem de viure en soledat. Així que en 2491, any en què diu provenir, ja és un fet la convivència entre les diferents espècies.

«A la meva època hi ha molts extraterrestres diferents i en realitat, ells ja viuen actualment a la Terra com a ciutadans en el futur», assegura.

Ens descriu el futur com el que es pugui haver vist en qualsevol pel·lícula de ciència-ficció. I com en aquestes, els conflictes entre les diferents espècies es produeixen de manera habitual.

Davant d'una publicació d'aquesta magnitud, han sorgit moltes preguntes d'altres usuaris que ha volgut respondre. Entre les més curioses, que els humans perdrem la primera guerra interestel·lar o que un futur es podran llogar superpoders.