La pregunta sobre les seves vacances que no ha agradat gens a Fernando Simón

L'epidemiòleg s'ha molestat amb una periodista per fer una pregunta desafortunada sobre la seva vida privada

Fernando Simón en una roda de premsa sobre el canvi de fases en la desescalada de l'Covid-19 el 12 de juny de 2020
Fernando Simón rebutja parlar de les seves vacances a Portugal | Catalunya Diari

Fernando Simón ha esclatat contra aquells que segueixen qüestionant les seves vacances a Portugal. Fa poc més d'una setmana, l'epidemiòleg va ser enxampat en una platja de país veí en plena onada de rebrots. En les imatges preses per 'ABC' es pot veure a l'expert dirigint-se a un dependent d'una empresa de lloguer de taules de surf sense mascareta. L'incompliment de les seves recomanacions sanitàries i el fet que viatgés quan s'ha demanat evitar desplaçaments innecessaris ha causat un gran enrenou mediàtic.

Fernando Simón ha passat uns dies a la costa portuguesa amb la seva família
Fernando Simón, sense mascareta a Portugal | ABC

A l'ésser preguntat per les seves vacances a Portugal en l'última roda de premsa, Fernando Simón ha canviat la cara per complet i ha emprat un to molt dur que no havia utilitzat en anteriors ocasions.

Fernando Simón s'enfada per la intromissió en la vida privada

Habitualment, l'epidemiòleg mostra el seu costat més amable i proper, però en aquesta ocasió ha volgut ser contundent per evitar altres qüestions relatives a la seva vida privada. «Pel que fa a les meves vacances m'hauràs de disculpar però això és la meva vida personal i em sembla, ho sento, de mal gust que ho hagis tret en una reunió d'aspectes tècnics. Fora d'això, no et diré res més», responia Fernando Simón visiblement molest per la intromissió.

Davant la insistència dels mitjans de comunicació, l'expert va reiterar el seu malestar per la pregunta i va tancar el tema amb rotunditat. «No parlaré. I si la gent és mitjanament raonable, valorarà el que hagi de valorar. Els que siguin poc raonables, ho valoraran com vulguin», va sentenciar el doctor.

Suport a Fernando Simón per l'assetjament mediàtic 

Tot i la polèmica despertada arran del viatge a Portugal, són molts els usuaris de Twitter que han mostrat el seu suport cap Fernando Simón. Com qualsevol altre funcionari, el director del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries està en el seu dret de gaudir de les seves vacances sense estar exposat a l'assetjament mediàtic.


Comentaris

envia el comentari