YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'Euromillones deixa gairebé 145 milions d'euros en un poble d'Espanya

Un únic bitllet ha estat l'encertant de primera categoria (5 + 2)

Dues dones escullen el número amb el qual volen jugar a la Loteria
La combinació ha estat formada pels números 12, 16, 23, 33 i 41 i les estrelles 8 i 10 | CatalunyaDiari

Ni més ni menys que 144.542.315 euros conformen l'històricpremi que ha deixat el sorteig de l'Euromillones celebrat aquest dimarts, 7 de juliol, a Mayorga (Valladolid), segons informa Loteries i Apostes de l'Estat a Europa Press.

El Despatx Receptor número 84.030, situat a la Plaça Espanya 7 de la citada localitat val·lisoletana, ha segellat el bitllet que ha estat l'únic encertant de Primera Categoria (5 + 2) que amb el pot total acumulat ha aconseguit endur-se un dels premis més grans de la història del sorteig.

15 amics, els afortunats del sorteig

La combinació guanyadora ha estat formada pels números 12, 16, 23, 33 i 41 i les estrelles 8 i 10. Segons ha avançat el mitjà 'El Norte de Castilla', els afortunats són 15 amics, d'una mateix grup, i tots ells són de Mayorga. En el proper sorteig es posarà en joc un fons garantit de 17 milions d'euros per als encertants de Primera Categoria (5 + 2).

A més, la butlleta encertant del Milión ha estat validat al Despatx Receptor número 67.225 de Sant Cristóbal de la Laguna (Santa Cruz de Tenerife), situat en Urbanització Princesa Iballa, BL.7, L.4.

Guanyen més de 150 milions en l'Euromillones i els perd en minuts

Un matrimoni portuguès, fidel al sorteig de l'Euromillones, seguien el sorteig per les notícies del seu país quan van sentir que la combinació premiada era la seva i s'enduien 156 milions d'euros.

Una alegria però que els va durar ben poc, ja que uns minuts després la cadena de televisió admetia haver comès un error a l'hora d'anunciar els números guanyadors. Quan la cadena va rectificar l'error, la parella es va adonar que finalment no havien guanyat el premi.


Comentaris

envia el comentari