Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Gran Via 2, l'Hospitalet de Llobregat

Cau un premi de la Loteria de Nadal 2022 en un conegut centre comercial català

El premi ha estat el darrer a sortir del bombo i són diversos els municipis catalans que han estat premiats

Els centres comercials acostumen a ser un lloc de pas. Hi anem, comprem el que necessitem i marxem. A vegades, però, és habitual passar-hi una estona més per picar-hi alguna cosa o bé per comprar-hi loteria.

Doncs bé, si han passat per Gran Via 2, a l'Hospitalet de Llobregat i han comprat un número de la Loteria de Nadal 2022, és possible que estiguin d'enhorabona. Un quart premi de la Loteria de Nadal ha caigut a l'Administració 37 situada a l'interior del centre comercial Gran Via 2. El número premiat ha estat el 25296 i els guanyadors rebran 20.000 euros per dècim.

El darrer premi del dia

La loteria de Nadal començava, com ja és costum, a les 09:00 hores del matí. Després que anessin sortint els premis, que ha costat bastant, al voltant de tres quarts d'una sortia el darrer. Un quart premi que s'ha fet esperar, el número 25.296.

Pocs minuts després es coneixia que l'administració número 37 situada a l'interior del centre comercial Gran Via 2 havia venut diversos dècims d'aquest número. El centre comercial situat a l'avinguda de Gran Via número 75 d'Hospitalet de Llobregat celebrava la notícia amb xampany.

Un premi molt repartit

Aquest dijous, 22 de desembre, és el dia de la loteria. Enguany es repartien un total de 2.250 milions d'euros. Aquest mateix número també ha estat venut per l'administració número 4 d'Esplugues de Llobregat ubicada al carrer Doctor Manuel Riera número 26. 

Catalunya no pot tenir queixa del sorteig extraordinari de Nadal. En resum, el conjunt d'administracions catalanes han venut dècims del 'Gordo', el segon premi, un dels quarts i tres dels cinquens. Una pluja de milions molt repartida que ha tocat a més d'una desena de localitats arreu tot el territori català. 

El 'Gordo', a sis municipis catalans

La loteria de Nadal ha deixat milionaris per tot l'Estat. Només el 'Gordo' s'ha venut en 30 províncies. Catalunya pot presumir de ser un dels llocs on més premis han caigut. 

Pel que fa al número premiat amb 400.000 euros per dècim, ha caigut en sis municipis catalans. El número 05490 s'ha venut en Barberà del Vallès, Barcelona, l'Hospitalet de Llobregat, Platja d'Aro, Rubí i Sant Vicent de Castellet. Enhorabona a tots els premiats!