Imatge de dues persones a l'Administració de Loteries 1 de Barberà del Vallès.

Cau un espectacular premi de loteria de 10 milions d'euros a Catalunya: molt repartit

El sorteig de l'ONCE ha repartit el primer premi de 6 MEUR i uns altres 109 cupons de 40.000 euros cadascun

El 'Cuponazo' de l'ONCE ha deixat una pluja de més de 10 MEUR a Vilanova i la Geltrú. El sorteig d'aquest divendres ha repartit a la capital del Garraf el primer premi de 6 MEUR i uns altres 109 cupons de 40.000 euros cadascun, segons l'entitat.

El quiosc ubicat al número 86 de la Rambla Principal, regentat per María del Mar Ortega, ha estat l'encarregat de repartir la sort, que també ha arribat al proper Roxy Café. "Estic en un núvol, súper emocionada. El somni que tenia, donar un premi així, tan i tan gran, ja ho he aconseguit. Em fa molt contenta que s'hagi repartit tant. Segur que li ha tocat a molta gent que ho necessita i que estarà molt feliç", ha apuntat la mateixa Ortega, un dels 2.400 venedors que té l'ONCE a Catalunya.

"Estic en un núvol"

"Intueixo que ha tocat a molts clients fixos, que m'han acompanyat des de fa molt temps", ha afegit la venedora, que acumula una dècada d'experiència, els últims cinc al quiosc de la Rambla Principal de Vilanova i la Geltrú. Precisament, l'ONCE celebra aquest dissabte la tradicional trobada per commemorar la 27ena Diada de la Família del Grup Social ONCE a Catalunya.

Serà a Port Aventura i aplegarà unes 1.300 persones cegues i amb altres discapacitats acompanyades de familiars i amics, sota el lema 'Amb tu transformem vides'. La celebració estarà presidida pel director general de l’ONCE, Ángel Sánchez.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!