La Primitiva deixa un premi de més d'1,3 milions d'euros a Barcelona

Una butlleta de la Quiniela, validada a Sant Cugat del Vallès, guanya més de 200.000 euros

Imatge d'un client en una administració de loteries
La Primitiva ha deixat aquest dissabte un premi de més d'1,3 milions d'euros a la ciutat de Barcelona. | Europa Press

Pluja de milions a Catalunya durant aquest cap de setmana, amb premis milionaris de la Primitiva i de la Quiniela. El primer afortunat ha estat un únic encertant de segona categoria de la Primitiva a Barcelona, que ha guanyat més d'1,3 milions d'euros. La butlleta premiada, segellada a l'administració número 195, situada a la Ronda de Guinardó, 120, va encertar els sis números de la combinació guanyadora corresponent al sorteig d'aquest dissabte.

Així mateix, en el sorteig celebrat a Madrid, també va haver-hi dos encertants de tercera categoria, amb cinc números encertats més el complementari, que cobraran 101.688 euros cadascun d'ells. Els bitllets van ser validats a l'administració 32 de Gijón i al despatx receptor 67.060 de Breña Alta, a Santa Cruz de Tenerife. A més, l'encertant del Joker, que s'emporta un premi d'un milió d'euros, ha correspost a una butlleta validada a l'administració número 2 de Guijuelo, a Salamanca.

La Primitiva posarà en joc un pot de 6,7 milions d'euros aquest pròxim dijous, ja que aquest dissabte no hi va haver cap encertant de categoria especial, sis encerts més el reintegrament.

Més de 200.000 euros de la Quiniela, a Sant Cugat del Vallès

D'altra banda, la Quiniela ha deixat més de 200.000 euros aquest cap de setmana a Sant Cugat del Vallès. L'administració número 3, ubicada al passeig de Torreblanca, 12, ha validat una de les dues butlletes de segona categoria, amb 14 pronòstics encertats dels partits de Primera i Segona Divisió, premiades amb 224.157 euros.

La butlleta validada a Sant Cugat del Vallès ha estat una de les dues de segona categoria, repartint-se el premi amb un altre encertant d'Albacete. Ambdós premiats es van quedar a un sol resultat de guanyar el premi gros, tot i que van errar el ple al 15, el partit entre el Betis i el Valladolid, que va acabar amb victòria dels andalusos per 2-0.

Després de no aparèixer cap encertant de primera categoria, el premi s'acumula per a la pròxima jornada, on un únic encertant del ple al 15 podria endur-se un pot d'1,9 milions d'euros.


Comentaris

envia el comentari