Imatge d'un plató de TV3

Un presentador de TV3 viu una dura situació enmig del carrer: «Estic en xoc»

La duresa del testimoni del periodista ha impactat l'audiència

Un famós periodista de TV3, ha viscut una situació que posa els pèls de punta. I és que, segons ha relatat ell mateix, estava caminant pel pont de la ronda del Litoral, a Barcelona, i va veure una noia de 18 anys amb la intenció de llançar-se al buit.

El periodista en qüestió és Albert Elfa, que, després de viure aquesta situació tan complicada, va relatar els fets a través de les xarxes socials i per la duresa del seu testimoni, les seves paraules s'han fet ràpidament virals. «Estic en estat de xoc», ha començat explicant el de TV3.

Primer pla d'Albert Elfa, periodista de TV3
Albert Elfa no dóna crèdit pel que acaba de viure. | TV3

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Ha evitat que una noia de 18 anys se suïcidi

«Estic en estat de xoc! Fa una estona, en creuar un pont de la Ronda del Litoral, el que hi ha al McDonald's, m'he trobat amb una noia d'uns 18 anys a l'altra banda de la barana, plorant i disposada a saltar», ha explicat el periodista mitjançant un fil de Twitter.

«Li he dit que la seva vida era més important que res més, que qualsevol cosa es pot parlar i potser solucionar-se, que és molt jove, que té moltes coses boniques per descobrir... Ella em deia: leave m'alone (deixa'm sola)».

«Però m'ha fet cas i, després d'uns minuts, ha tornat al pont. Amb una mirada trista, però amable, m'ha dit: Ok. Jo havia trucat al 112 i al minut han arribat dos policies de paisà que s'han fet càrrec del cas», ha conclòs Albert Elfa.

Albert Elfa, periodista històric de TV3

Albert Elfa és conegut per les seves corresponsalies a Brussel·les, Estats Units i la del Pròxim Orient. Va començar a treballar als serveis informatius de la televisió pública catalana el 1989 i, des de llavors, ha passat per diferents tasques.

Ha realitzat des de tasques de redactor d'economia i societat, director de diferents programes com 'Valor afegit'. També ha estat una de les cares conegudes del 'TeleNotícies Matí' i director d'alguns reportatges dels '30 Minuts', com 'Retorn a les Amèriques'.

El mes d'abril passat va ser al 'Col·lapse' per presentar el seu últim documental 'La diva i la vida' del 'Sense Ficció', on va anunciar la seva jubilació. El periodista va explicar que tancava la seva trajectòria professional a TV3, un any més tard del que li tocaria.

«El 20 de maig compleixo 66 anys, i el 21 em jubilo», va explicar. Per tant, el dia 21 de maig va ser el dia el qual va posar punt final a la seva etapa professional a la televisió pública catalana.