Primer pla de Francesc Mauri, meteoròleg de TV3

L'impactant gest de Francesc Mauri en directe a TV3 que ha fet esclatar les xarxes

Francesc Mauri ha sorprès els seus seguidors

La imatge i la cara dels presentadors de TV3 sempre és molt comentada per tothom. Un clar exemple és el mític Toni Cruanyes i el seu nou look, el qual encara segueix sorprenent molts. Ara, el que ha sorprès ha estat Francesc Mauri, que ha estat enxampat desprevingut pels passadissos de la corpo.

El meteoròleg ha sorprès per la vestimenta. Concretament, per la samarreta reivindicativa amb la que va aparèixer aquest dimarts, 26 de setembre, en antena.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

La samarreta reivindicativa de Francesc Mauri

L'aparició polèmica del meteoròleg va ser durant la celebració dels seixanta anys de Tomàs Molina. Francesc Mauri va ser caçat pels seus companys del 'Planta Baixa' per felicitar el seu company. I, amb el que no comptaven era amb que el meteoròleg aniria vestit de carrer.

Va aparèixer amb una samarreta pancatalanista i de la CUP. Una samarreta negra amb una estrella vermella, amb el mapa dels Països Catalans dins seu. Una samarreta que, tal com indica En Blau, reivindica uns Països Catalans lliures i socialistes.

Imatge de Francesc Mauri amb una samarreta dels Països Catalans
L'equip del Planta Baixa va agafar Francesc Mauri amb la samarreta. | TV3

Per tal de felicitar-lo pel seu aniversari, Francesc Mauri, va decidir fer-li una broma que no li va acabar de sortir gaire bé. «Tomàs, enhorabona pels 60 ben portats. M'han posat aquest pla, que ningú no pensi que ja tens preparada la taquilla per a les cendres», va indicar l'home del temps.

Tal com s'observa a la imatge, al fons apareix una mena de moble amb taquilles. La broma no va semblar agradar-li gaire a Tomàs, que es va delatar amb la cara. «En qualsevol cas, la broma també serviria per a mi perquè vaig darrere», va concloure Mauri per suavitzar la situació.

Francesc Mauri, viral a Twitter

Tot i aquesta broma, el que més s'ha comentat ha estat l'outfit del presentador. Molts dels espectadors del programa es van sorprendre per la samarreta que portava, i l'han aplaudit.

«Estima Francesc Mauri, odia el capitalisme», «Hola, Francesc Mauri, on em puc comprar aquesta samarreta?», o «És l'outfit d'un estudiant de Filologia Catalana de la UAB de l'any 2009», n'han estat alguns dels comentaris que s'han fet més virals a Twitter.