La confessió de la dona del temps d'Antena de 3 que espanta: a punt de perdre la vida

La presentadora ha estat ingressada durant més d'una setmana

Himar González, presentadora de la secció meteorològica d'Antena 3
Himar González ha estat ingressada a l'hospital durant més d'una setmana | Instagram @himargonzalez

Fa diversos dies la presentadora Himar González va deixar als seus seguidors molt preocupats després d'una imatge que va pujar a l'hospital en el seu perfil d'Instagram.

La canària va estar durant 8 dies ingressada a l'hospital. Al llarg d'aquesta setmana, la presentadora de l'espai meteorològic d'Antena 3 va anar mostrant el seu dia a dia en el centre hospitalari. No obstant això en cap moment va explicar el motiu de la seva estada allí.

Himar González, ingressada a l'hospital durant més d'una setmana

Això va provocar la preocupació de molts dels seus seguidors, que no entenien el que li havia passat. És per això que la cadena li ha buscat una substituta, Mercedes Martín, que suplirà a la seva companya mentre aquesta estigui de baixa.

Després d'uns llargs 8 dies a l'hospital, Himar va comunicar als seus fans de les xarxes socials que s'anava a casa. En la publicació es va veure com estava més prima del normal. Himar va advertir que malgrat rebre l'alta hauria de continuar recuperant-se des de la seva casa.

Els seus companys especialment han estat molt preocupats per ella, ja que amb el pas dels dies veien com la canària seguia sense especificar el motiu pel qual ha estat tants dies ingressada. Aquests dubtes els ha tingut tothom. L'única cosa que va revelar és que era a l'hospital per patologies no relacionades amb el coronavirus, descartant així haver estat contagiada.

«Estaré ingressada un temps a l'hospital amb patologia (#noCovid19) que s'ha complicat una mica, però que hem enxampat a temps. A @quironsalud m'estan cuidant de meravella. Així que no tinc dubte que ens veurem aviat, amb més força», va dir en les seves xarxes.

Una vegada va sortir de l'hospital, la canària no va dubtar a comunicar-lo als seus seguidors. «A casa. Tot ha anat bé. Molt bé. Seguiré amb la meva recuperació. I aviat, molt aviat, tornaré», va afirmar en Instagram.

A més va voler donar les gràcies pel suport rebut a tots els seus fans, així com també va agrair a tots els sanitaris que van estar pendent d'ella en tot moment.

El motiu del seu ingrés

Després d'estar diversos dies reposant a casa, Himar González ha volgut explicar a la revista ‘Hola’ el veritable motiu pel qual ha estat a l'hospital. La presentadora del temps no s'esperava haver causat tant de renou.

És per això que no ha tingut més remei que explicar tot el que li ha ocorregut. Himar ha explicat que tot es va tractar d'un bacteri que li va causar una infecció interna molt greu que va passar a la sang.

«Afortunadament ho enxampem a temps, perquè un o dos dies més tard, tal com em van dir, ja no seria aquí», ha confessat la canària. Per sort tot va ser ràpid i li ho van agafar a temps, si no Himar podria haver tingut complicacions que haguessin posat en perill la seva vida.

«El dilluns ja començava el dia amb 40 de febre», va dir Himar. És clar que la canària ho ha passat realment malament, però per sort tot s'ha quedat en un esglai i ja està descansant a la seva casa.

«No aconseguia baixar la febre amb res. A més venia acompanyada de molts tremolors i dolors forts», ha explicat en la revista ‘Hola’. «Encara segueixo amb tractament a casa, però el cos és savi i va recuperant-se dia a dia», ha acabat dient la presentadora de l'espai meteorològic d'Antena 3.

És per aquest motiu que després d'haver passat tants dies a l'hospital la presentadora haurà de seguir amb la recuperació des de casa. Per sort tot ha estat un esglai, encara que Himar podria haver tingut greus problemes. Segurament la canària ja tingui ganes de posar-se bona i tornar al seu lloc de treball en Antena 3.


Comentaris

envia el comentari