Presenten el cartell de l'Acampada Jove amb les novetats de Lildami i Strombers

El lema d'aquest any serà «Canviem la història» | Adala & The Same Song Band, Sense Sal i Ju també estaran en aquesta edició

Presentació cartell Acampada Jove
Presenten el cartell de l'edició 2019 de l'Acampada Jove a Barcelona | TarragonaDigital

Sota el lema 'Canviem la història', els organitzadors de l'Acampada Jove han presentat el cartell de l'edició 2019 on, als 19 grups que ja s'havien confirmat, se n'han afegit cinc de nous. Strombers, Lildami, Adala & The Same Song Band, Sense Sal i Ju són els grups musicals que tanquen el cartell presentat aquest dimarts a Barcelona. 

Strombers i Lildami nous reclams a l'Acampada Jove

Strombers aterra a l'acampada en el marc de la gira '20 aniversari'. Per la seva banda, Sense Sal hi presenta el seu darrer disc, 'La Sortida'. Pel que fa al terrassenc Lildami, també hi durà l'últim treball que ha elaborat, 'Flors mentre visqui'. Adala & The Same Song Band hi duran els ritmes reggae del seu disc 'Ona'. I la cantautora osonenca Ju debutarà al festival amb la seva actuació.

Aquests s'afegeixen als ja confirmats i grans reclams d'aquesta edició Oques Grasses, ZOO, Green Valley, Doctor Prats, Auxili o Buhos, entre d'altres grups que participaran enguany a l'Acampada Jove.

Conviden la joventut a «canviar la història»

Durant la presentació també s'ha donat a conèixer el lema de la cita d'aquest any, 'Canviem la història', en referència a la situació actual del país. El director de l'Acampada Jove, Pau Morales, ha convidat la joventut a «canviar la història» i a encarar «un nou cicle de mobilització» a partir de la sentència del judici.

També et pot interessar:


Comentaris

envia el comentari