El president de SEAT adverteix que si segueixen les protestes, «hauré de prendre decisions»

El passat setembre, la companyia va tancar el seu millor més fiscal de la història amb 43.200 vehicles venuts

El president de Seat, Luca de Meo
El president de Seat, Luca de Meo | LleidaDiari.cat

El president executiu de SEAT i màxim representant del grup Volkswagen a Espanya, Luca de Meo, ha advertit en una entrevista a Europa Press que, si la situació de protestes de Catalunya arriba a afectar a l'operativa de la seu de Martorell (Barcelona), «haurà de prendre decisions».

Concretament, Luca ha explicat que: «Sempre he dit, mai amenaçat, que, sempre que tot aquest tema no toqui l'operativa, jo no tinc res a dir-hi, però que quan toqui l'operativa, sóc un mànager i he de prendre decisions». Així doncs, la directiva de Seat es manté en la idea que les protestes a Catalunya no ajuden a l'hora d'atraure inversors i que, per aquest motiu, s'ha de seguir de prop la situació per tal que afecti el menys possible a la planta de Barcelona.

El grup alemany té altres opcions europees

Tanmateix, ha afegit que el seu paper com a màxim responsable de la marca automobilística és el d'«hissar la bandera de la marca i d'Espanya dins del grup Volkswagen i aconseguir inversions aquí». De no ser així, argumenta, el grup alemany té altres opcions europees que podrien fer perdre posicions a la catalana.

«No ens poden dir que no hem invertit a Espanya, però ara cal lluitar pel pròxim cicle d'inversió i si la situació no és clara, no és un desastre, però tenim menys arguments», ha sentenciat Luca de Meo. Un dels problemes que més preocupa a Seat és el del tall de carreteres, ja que impedeixen que els camions puguin entrar i sortir de la planta de Martorell i, per tant, afecta la producció.

Preocupació pel tall de carreteres

«Quan comencen a tallar carreteres que no ens permeten realitzar la nostra feina, això ja comença a preocupar-nos. Vam haver de parar un dia, això ja ha començat a preocupar», conclou l'empresari.

SEAT és un dels motors de l'economia espanyola; el passat setembre va tancar el seu millor més fiscal de la història amb 43.200 vehicles venuts. Així mateix, s'espera que el conflicte català no tingui cap incidència ni impacte sobre l'empresa.

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari