SEAT manté la suspensió de la fàbrica de Martorell com a mínim fins demà

L'incendi de la setmana passada a les instal·lacions d'un dels seus proveïdors va provocar que s'aturés la producció
La planta de SEAT a Martorell
SEAT ha decidit mantenir la suspensió d'activitat a la fàbrica de Martorell a causa d'un incendi a Faurencia el passat dimarts | SEAT

 

SEAT manté l'aturada de la producció de la fàbrica de Martorell com a mínim fins demà. Aquesta tarda, a més, tornarà a realitzar una avaluació per determinar amb exactitud els efectes de l'aturada. La setmana passada, el dimarts a la nit, va tenir lloc un incendi a les instal·lacions d'un dels seus proveïdors que va obligar a suspendre l'activitat per la manca de material per als models que s'hi fabriquen. 

 

Les afectacions de l'incendi a la fàbrica d'Abrera

L'incendi va originar-se a la planta de Faurencia, a Abrera (Baix Llobregat), una empresa dedicada a la fabricació de peces d'automoció. La suspensió de la companyia, a banda d'afectar els seus compradors, va perjudicar el torn de la tarda de dimarts i dels dies posteriors. Segons van informar els Bombers, el foc va fer malbé una cabina de pintura industrial, el magatzem, una paret estructural i plafons de formigó armat

 

 

Tensió a la directiva

La cúpula de SEAT admet que hi ha «preocupació» arran el conflicte a Catalunya. El president de la companyia automobilística, Luca de Meo, va transmetre aquesta sensació a Nadia Calviño, la ministra en funcions d'Economia i Empresa, durant l'Smart City Expo World Congress de Barcelona, en què SEAT va presentar el model de la nova motocicleta elèctrica. 

 

Malgrat això, cal dir que l'empresa no s'ha plantejat, per al moment, el trasllat de la planta de Martorell, tot i que fonts oficials temen que hauran de trobar solucions si es tornen a repetir situacions com els talls a la Jonquera, que perjudiquen altament la producció de la fàbrica per la manca de proveïment de peces. 

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari