El dineral que han pagat els clients d'un bar d'Espanya per no portar mascareta

S'han multat més de 600 persones durant els últims 15 dies a Saragossa per incomplir les mesures obligatòries

Saragossa imposa multes de 101,5€ per no portar màscara | Libremercado

Segons informa l'Ajuntament de Saragossa, s'han imposat 630 denúncies per no portar mascaretes i s'han multat fins a 16 establiments públics i a 9 terrasses des que el passat 15 de juliol es posés en vigor la «fase 2 estabilitzada».

Veïns indignats envers les multes

Aquesta mesura ha estat reclamada per molts clients, mostrant així el seu enuig per la iniciativa de la Policia Local. «No hi ha dret que calgui portar aquí la mascareta si has d'estar tota l'estona pujant-la i abaixant-la si fumes, menges o beus», ha manifestat un veí a 'El Heraldo'. «Per això que tanquin i a tots els bars, i mort el gos, morta la ràbia», ha volgut afegir un altre veí descontent davant aquesta situació que estan vivint a la capital aragonesa.

El compte de DStyleZgz també ha denunciat això en les xarxes socials. «101,50 € per un cafè. És el que han hagut de pagar aquest matí tots els usuaris de la terrassa d'aquesta cafeteria que van ser multats per no usar mascareta durant la seva consumició».

«S'han apropat i els han pres les dades personals, i els han dit que els arribaria la multa a casa, entre 50 i 100 euros», ha exposat un dels testimonis que es trobava consumint quan han arribat les autories, segons ha informat aquest mateix mitjà. Després d'un notable nombre de rebrots de coronavirus a la comunitat d'Aragó, especialment a Saragossa, Sanitat va establir una sèrie de mesures per frenar els contagis.

Entre elles destaquen la reducció d'aforaments en bars i establiments d'hostaleria, el tancament dels locals d'oci nocturn, la vigilància de trobades entre joves -el principal focus de transmissió-, i l'ús obligatori de la mascareta.


Comentaris

envia el comentari