Gràfic de barres del preu de la llum del dia 10 de juliol de 2023

Preu de la llum avui dilluns, 10 de juliol: hora a hora

Estalvia a la teva factura elèctrica evitant les hores més cares

El preu mitjà de la llum aquest dilluns, 10 de juliol, s'establirà als 109,92 euros per megawatt hora (MWh) consumit. Una dada que hem pogut conèixer gràcies a la informació aportada per l'operador del mercat ibèric d'energia (OMIE).

Rellotges marcant les millors i les pitjors hores del preu de la llum del dilluns 10 de juliol de 2023
Les millors i les pitjors hores d'aquest dilluns | España Diario TIPS

Tenint en compte aquest preu, podem confirmar que el cost mitjà de la llum ha patit un augment en comparació al dia d'ahir. Això és perquè, durant el diumenge, el preu mitjà de la llum es fixava en els 91,2 euros/MWh.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!

Quines seran les hores més econòmiques del 10 de juliol?

Per pagar menys a la factura de la llum, aquest dilluns hauràs de consumir electricitat durant les hores més econòmiques. És per això que us recomanem que ho feu entre les 16:00 i les 17:00. Aquest serà el moment més barat del dia, amb un preu de 88,32 euros.

També podeu apostar per la segona franja horària amb el preu més baix, que serà de 91 euros. Aquesta tindrà lloc des de les 14.00 fins a les 15.00 hores. Fer-ho durant aquests dos moments del dia suposarà un estalvi notable en el pagament final.

Taula que mostra els preus de la llum, hora a hora, del dilluns 10 de juliol de 2023
La taula de preus de la llum del 10 de juliol | España Diario TIPS

Quines són les hores més cares aquest dilluns?

Tot i que ja sàpigues les hores més barates, també és interessant que sàpigues quines són les més cares per poder evitar-les. Amb això, us aconsellem que no feu ús dels interruptors en el rang horari que comprèn les 21:00 i les 23:00. El cost en aquest cas serà fins a 151,65 euros.

A més, intenta no fer ús dels electrodomèstics mentre el cost del megawatt es mantingui a l'alça, amb un preu de 133,7 euros. T'informem que això tindrà lloc entre les 23:00 i les 00:00.

Quines hores són millors per gastar llum al matí?

En cas que necessiteu centrar el consum elèctric al matí, l'opció òptima és a la franja de les 11:00 a les 12:00. El preu del megawatt en aquest moment es mantindrà a 101,1 euros.

I a la tarda, quines hores hauria d'aprofitar?

Si necessites connectar la major part dels endolls a la tarda, ho hauràs de fer de 16:00 a 17:00. Aquesta serà l'opció que et sortirà millor preu , ja que el cost serà de 88,32 euros.