Una clienta mirant els números de la rifa de Nadal aquest  en una administració de loteria de Girona. (20 de desembre del 2016)

El primer premi de la Loteria Nacional cau a Parets del Vallès i el segon a Bordils

Els números acabats en 0, 7 o 8 han obtingut el reintegrament

El primer premi del sorteig de la Loteria Nacional, celebrat aquest dissabte 1 de febrer, ha deixat la seva part a Catalunya. El número 843900, premiat amb 600.000 euros per sèrie, s’ha venut a l’administració número 13.205 de Parets del Vallès, ubicada al número 137 de l’avinguda de Catalunya. Ha estat un primer premi molt repartit, amb butlletes venudes a Càceres, Cadis, Còrdova, Las Palmas, Pontevedra i Tenerife.

Segon premi i reintegrament

Part del segon premi també s’ha quedat en territori català, i és que el número 78787 s’ha venut al despatx número 33.525 de Bordils, a la carretera de Palamós número 107. Pel que fa a aquest premi, també s’han venut números a Alacant, Astúries, Badajoz, Biscaia, Castelló, Madrid, Ourense, Salamanca i a les Balears. Finalment, els números acabats en 0, 7 o 8 han obtingut el reintegrament, i per tant els propietaris de la butlleta podran obtindré l’import invertit en la butlleta.

També et pot interessar...