Imatge d'un client en una administració de loteries

La Primitiva deixa prop d'1,7 milions d'euros a Premià de Mar

El bitllet s'ha segellat al despatx receptor situat a l'avinguda Nostra Senyora de Montserrat del municipi del Maresme

La Primitiva ha deixat aquest dijous a la nit un milionari premi a la localitat catalana de Premià de Mar, a la comarca del Maresme. Un únic encertant de primera categoria ha guanyat 1.696.613,54 euros, gràcies a un bitllet segellat al despatx receptor núm. 14.495, situat a l'avinguda Nostra Senyora de Montserrat, 1, del municipi maresmenc. Aquest és el segon premi en una setmana que cau a Premià de Mar, ja que el passat dijous, el segon premi de la Loteria Nacional es va vendre íntegrament en una administració de la vila.

La combinació guanyadora amb què la persona afortunada s'ha endut els prop d'1,7 milions d'euros està formada pels números 3 - 26 - 31 - 35 - 46 - 49, amb el 17 com a complementari i el 3 com a reintegrament. L'encertant de Premià de Mar ha encertat els sis números de la combinació guanyadora, aconseguint el premi de primera categoria. Així mateix, hi ha hagut cinc bitllets de segons categoria —5 encerts i el complementari—, segellats a Madrid, Còrdova, Pamplona, Orense i Màlaga, que han guanyat 50.898,41 euros.

Una setmana més, el premi de categoria especial —6 encerts i el reintegrament— ha quedat desert, deixant el pot del pròxim sorteig de la Primitiva en 34,5 milions d'euros.

La sort somriu Catalunya en els darrers dies

El milionari premi que la Primitiva ha deixat aquest dijous a Premià de Mar no ha estat l'únic que ha somrigut Catalunya en els darrers dies. Així, la Bonoloto del passat dissabte va deixar 154.000 euros a Santpedor (Barcelona), mentre que aquest dilluns un encertant de Linyola (Lleida) va endur-se 60.000 euros.

En aquest sentit, el primer premi del sorteig especial de gener de la Loteria Nacional —premiat amb 100.000 euros per dècim— es va vendre, entre altres localitzacions, a Barcelona, a l'administració de loteries del Corte Inglés de l'avinguda Diagonal de la capital catalana.