loteria

La Primitiva deixa un nou milionari a Catalunya i ja se sap on

El propietari de la butlleta validada a Granollers (Barcelona) rebrà 32 milions d'euros

El sorteig de la Primitiva celebrat aquest dijous ha deixat un únic guanyador de la categoria especial (sis encerts més el reintegrament). L'afortunat percebrà 31.963.652,72 €. Segons ha avançat Loteries i Apostes de l'Estat, la butlleta premiada va ser validada a Granollers (Barcelona).

Concretament, el bitllet es va validar a l'Administració de Loteries número 10 de Granollers, al carrer Sant Esteve 98. L'afortunat va apostar a la combinació guanyadora, que ha estat la formada pels números 8, 10,14, 29, 30 i 46. El complementari ha estat el 5 i el reintegrament, el 9.

El Joker va ser 9151620 en un sorteig que va obtenir una recaptació d'11.561.625 €. Hi va haver un guanyador de la Primera Categoria (sis encerts), el bitllet del qual va ser validat en l'administració número 1 de Tazacorte (Santa Cruz de Tenerife). També hi ha hagut pluja d'euros a altres localitats.

Altres premis de la Primitiva

La Segona Categoria de la Primitiva (cinc encerts més el complementari) va comptar amb sis bitllets guanyadors. Un va ser validat a l'administració número 20 de Burgos, un altre a la número 2 de Navalmoral de la Mata (Càceres). Altres dos, a la número 1 de Murchante i la número 62.350 de Cordovilla (Navarra).

Imatge de diversos tubs amb boletes de diferents colors de la loteria
Pluja de milions a la Primitiva aquest dijous. | Getty Images

Una butlleta guanyadora d'aquesta categoria va ser validada a l'administració número 85.410 de Valladolid. L'última va ser adquirida a través del canal oficial d'internet de Loteries i Apostes de l'Estat. En aquest cas, els guanyadors han obtingut premis valorats fins a 36.000 €.

El premi gros de la Primitiva se l'ha endut l'únic encertant de la categoria especial, amb un premi acumulat de gairebé 32 milions. L'últim guanyador d'aquesta categoria va ser el darrer mes de juliol, amb un premi de 30,3 milions d'euros. En aquell cas, va caure a Jerez de la Frontera (Cadis).

Pluja de milions a Espanya

El premi gros que ha deixat la Primitiva aquest dijous se suma a la pluja de milions que ha caigut aquesta setmana. Un espanyol va aconseguir el premi de El Millón del Euromillones el darrer dimarts. Aquesta variant permet a l'encertant endur-se un milió d'euros de cop.

A més, l'últim sorteig de la Loteria Nacional va deixar suculents premis de 600.000 € a la sèrie a diversos llocs d'Espanya. El primer premi es va repartir a administracions de Pamplona, Avilés i Granada. A més, el segon premi es va repartir a Canàries, Corunya, Navarra i Còrdova.

Aquest divendres se celebra un nou sorteig de l'Euromilions amb un pot acumulat de 127 milions d'euros. A més, demà, dissabte 3 de setembre, se celebra el Sorteig Extraordinari de Setembre de la Loteria Nacional. Aquest sorteig posa en joc fins a 105 milions d'euros.

Primer pla d'una mà omplint una butlleta de la loteria
Els sorteigs de la Primitiva es fan el dijous i el dissabte. | Getty Images

Números de la sort a la Primitiva

Al sorteig de la Primitiva hi ha una sèrie de números que s'han anat repetint a les combinacions guanyadores. A partir d'aquí, s'ha elaborat una estadística amb els números que més surten. Les figures que més es repeteixen als primers llocs són 1, 2, 9 i 7 (amb diverses combinacions).

La Primitiva és un joc d'apostes i atzar on has d'escollir sis números en una taula de l'1 al 49. Al sorteig s'extreuen vuit boles (sis per als números, una per al reintegrament i una altra per al complementari). També hi ha el Joker, un nombre aleatori de set xifres.

Els sorteigs de la Primitiva es fan dijous i dissabte i es pot validar una aposta per a un dia o per a tots dos. Per guanyar el premi mínim has d'encertar tres números de l'aposta. Per guanyar el premi màxim has d'encertar els sis números més el reintegrament.

▶️ El vídeo de la setmana