La princesa Elionor ja té el resultat de la seva prova PCR

Una companya d'escola va donar positiu i, per tal de descartar altres casos per proximitat, els alumnes van ser sotmesos al test

La princesa Elionor entrant a la l'escola amb mascareta
La princesa Elionor seguirà confinada pel cas positiu de la seva escola | G3

La Família Reial està molt preocupada des de finals de la setmana passada per un cas positiu de coronavirus que es va registrar en la classe de la princesa Elionor. Això, l'ha obligada a estar-se a casa des del dia en què va ser notificat, per tal d'esperar a conèixer els resultats de la prova que se li va realitzar a ella, per comprovar que si ha estat contagiada per proximitat al cas positiu. Avui, igual que la resta dels seus companys de l'escola privada Santa María de los Rosales, s'ha revelat a totes les famílies els resultats d'aquesta prova i, afortunadament, la princesa ha donat negatiu.

Malgrat les bones notícies que han arribat a La Zarzuela, fonts pròximes a la família han confirmat que la princesa complirà de totes maneres la quarantena preventiva, recomanada pel mateix centre escolar en què estudia Leonor, al costat de la seva germana Sofia, qui també rep la formació a l'escola Santa María de los Rosales.

Cal recordar que la tornada a l'escola de la princesa va estar seguida per tots els mitjans de comunicació i d'aquesta es va destacar com s'havia seguit el protocol amb el rei Felip sense baixar del cotxe i deixant Elionor a la porta, on se li prenia la temperatura i se la convidava a acudir a l'aula que se li havia assignat, segons el procediment del centre escolar.

El centre ha seguit actiu tot i el cas positiu

En estar tots els alumnes dividits per grups estables de convivència, quan es va revelar el cas positiu de l'alumna, es va informar a través d'una carta als pares de tots els alumnes, advertint-los que la resta de grups podien i havien de tornar a les aules, perquè el protocol que s'està utilitzant està pensat perquè siguin el mínim d'alumnes possible el que s'hagi de confirmar, sempre complint la normativa d'aïllament proposada per cada comuniqueu autònoma.


Comentaris

envia el comentari