Un problema tècnic a TV3 deixa Toni Soler a les fosques i sense l''Està Passant'

La cadena va haver de tallar l'emissió del programa als 15 minuts

Toni Soler
Toni Soler demanava disculpes en directe i a Twitter | TV3

Toni Soler no s'ho podia creure però estava passant. L'endemà de la Diada es quedaria a les fosques enmig del plató de l''Està Passant' de manera continuada, obligant TV3 a anul·lar el programa d'aquest dijous, als 15 minuts d'emissió. Els problemes tècnics afectarien també el sistema de realització, impedint que els espectadors poguessin seguir gaudint de l'humor del català.

El primer avís va donar-se només dos minuts després de començar el programa. 40 segons després, una nova interrupció donava veu d'alerta. I així successivament, mentre Soler intentava salvar la situació amb ironia, però amb una visible desesperació cada vegada més evident.

Frustració i disculpes

L'incident va anar progressant al mateix temps que creixia la frustració i impotència de Soler, Jair Domínguez i tot l'equip del programa, fins al punt de decidir acabar amb el mal moment i tallar l'emissió. Es van demanar disculpes als espectadors i es va convidar el públic assistent a un especial en directe aquest divendres, de manera excepcional.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari